Gå til hovedindhold

Lejeboliger

Alle har selv ansvar for at finde en bolig. I visse tilfælde kan Albertslund Kommune anvise almene boliger til borgere, der er særligt udsatte samt til borgere i fast fuldtidsarbejde. Læs om betingelserne herunder.

Indhold

  Der skal helt særlige omstændigheder til for at du kan komme på boliglisten til en lejebolig i Albertslund Kommune. Sygdom, ung og gravid, særligt udsatte borgere eller ung under uddannelse er de vigtigste betingelser for at kunne blive anvist en bolig. Også borgere i fast arbejde kan blive tilbudt en bolig.

  De borgere, der får anvist en bolig er som regel Albertslundborgere, der har fået boligproblemer på baggrund af en uforudset situation. Disse borgere har som regel selv forsøgt at finde en bolig på anden vis inden de henvender sig til kommunen. Ventetiden på en bolig kan være meget lang.

  Læs mere herunder om hvem, der kan få hjælp til at finde en bolig.

  Gået fra hinanden?

  Går I fra hinanden kan du eller din partner søge om at blive skrevet på kommunens boligliste til en lejebolig i Albertslund. Læs om betingelserne herunder.

  Bolig til unge

  Alle har selv ansvar for at finde en bolig. Men i visse tilfælde kan Albertslund Kommune anvise en bolig til unge i bolignød. Læs om betingelserne herunder.

  Fyldt 50 år

  Personer eller familier over 50 år, der ønsker at flytte i en mere ældreegnet bolig kan søge om at blive skrevet på kommunens boligliste.

  Sygdom eller sociale forhold

  Hvis du har en sygdom med varig mén, et handicap eller du er særlig udsat og i bolignød, kan du søge om at komme på boliglisten. Læs om betingelserne herunder.

  Fast fuldtidsarbejde

  Albertslund Kommune kan anvise boliger til borgere, hvis de har fuldtidsarbejde eller arbejder på deltid. Læs om betingelserne herunder.

  Borgere fra andre kommuner

  Personer og familier med fast arbejde i eller omkring Albertslund kan blive skrevet op til en bolig i Albertslund.