Gå til hovedindhold

Albertslund Indefra

I serien Albertslund Indefra er medarbejderne i Albertslund Kommune i centrum. Så mød forskellige medarbejdere og hør om deres oplevelser af at være medarbejder i Albertslund Kommune og hvad der driver dem

Indhold

  Velkommen til vores serie ”Albertslund Indefra”. I serien åbner vi døren på klem, så alle kan få et blik ind i medarbejdernes hverdag i Albertslund Kommune. Vi inviterer derfor over tid indenfor på forskellige arbejdspladser i Albertslund Kommune. Fordi det er her det sker. Fordi det er her borgerne møder Albertslund Kommune. Fordi det er her servicen bor og velfærden lever. Følg med i video med medarbejdere her på siden.

  Få et indblik i hverdagen i kommunen - Kom med indenfor i Albertslund.

  1 - Oplev Svøm & Fitness Indefra
  I den første udgave er det Brian Jeppsson, der har hovedrollen. Han har været i Albertslund Kommune i 21 år. Han arbejder i Albertslund Svøm & Fitness, hvor han er livredder og fitness- og spinninginstruktør.


  2 - Kom med sundhedskonsulenten indenfor
  I anden udgave kommer du med Albertslund Indefra indenfor i Sundhedshuset. Her er er det nemlig Christina Skriver Klenø, der er sundhedskonsulent i Albertslund Kommune, som har hovedrollen. Hun er blandt andet med til at give liv til vores sundhedspolitikker og hjælpe eleverne på Vestskovens Gymnasium til en røgfri hverdag. 

  3 - Kom med i SFO Egeskoven
  I tredje udgave er vi med Jacob Leisin på arbejde. Han er leder af SFO Egeskoven, som er tilknyttet Egelundskolen. Få et indblik i hverdagen i kommunen i børnehøjde og hør Jacobs take på hvad, der gør Albertslund til børnenes by.

  4 - Kom med i Vikingelandsbyen
  I fjerde udgave er vi med Indefra rejst tilbage i tiden og har været med 3.F fra Herstedøster Skole på besøg i Vikingelandsbyen hos Karl Jakob Lamberth. Karl Jakob Lamberth er en af Albertslunds ildsjæle, der hver dag sørger for at store og små kan opleve historiens vingesus på en nærværende, levende og legende måde. 

  5 - Mød erhvervskonsulenten
  I femte udgave har Albertslund Kommunes erhvervskonsulent Carsten Brodersen hovedrollen. Han giver et indblik i, hvordan han samarbejder med virksomhederne på kommunens vegne. 

  6 - Tag med på Egelundskolen
  Sjette afsnit i serien Albertslund Indefra er med Necati Kayhan, der er folkeskolelærer på Egelundskolen og så har han desuden et deltidsjob i Værestedet Nord. Det betyder meget for ham at arbejde med mennesker, som han sætter en ære i at investere en masse for. Han sætter ord på sit arbejde, også rollen som arbejdsmiljørepræsentant og arbejdet med genoprettende praksis.


  7 - Tag med pårørenderådgiveren på arbejde
  Afsnit syv er med Lene Ciccolini, der er pårørenderådgiver i Albertslund  Kommune. Lene hjælper med rådgivning og støtte til at mestre hverdagens udfordringer som pårørende til syge eller plejekrævende. Læs mere om pårørenderådgivning i Albertslund på www.albertslund.dk/pårørenderådgiver 

  8 - Kom med Sidsel Kvist ombord i byudviklingen
  I afsnit nummer otte i serien kan du komme med programleder i strategisk byudvikling, Sidsel Kvist, på arbejde. Du kommer blandt andet med i Hersted Industripark, som står overfor et stort udviklingstræk.


  9 - Kom med David indenfor i it-afdelingen
  I episode nummer ni af Albertslund indefra har vi fået lov at komme med indenfor i kommunens it-afdeling. David Schoenbaum som er en af Albertslunds garvede teknikkere inviterer os med bag skærmene og indenfor hos it-supporten.


  10 - Kom med Susanne indenfor i Børnehuset Kastanjen
  I denne episode af Albertslund indefra har vi fået lov at komme med indenfor i Børnehuset Kastanjen med pædagog Susanne Elm. Selvom Susanne har været ansat i Albertslund Kommune i 30 år, er hun ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. Susanne er blandt andet engageret i arbejdet med sprogudviklingsprojektet; Lydbyen - Det og meget mere kan du høre mere om i videoen nedenfor.


  11 - Kom med Cigdem ud i hjemmeplejen

  I denne episode af Albertslund indefra skal vi indenfor i hjemmeplejen, og med SOSU Cigdem Mecovski på arbejde. I hjemmeplejen er der plads til alle og ikke to dage er ens – det er noget af det, Cigdem sætter stor pris på i hverdagen. Hør mere om, hvad Cigdem ellers sætter pris på i Albertslund i videoen nedenfor.