Gå til hovedindhold

Nytårskur: Kommunalbestyrelsen takkede de frivillige for indsatsen

Traditionen tro havde kommunalbestyrelsen inviteret frivillige fra diverse bestyrelser, råd, nævn osv. til nytårskur, som i år løb af stablen søndag den 28. januar i Musikteatret

Indhold

    Traditionen tro havde kommunalbestyrelsen inviteret til nytårskur for at takke byens frivillige for deres indsats. Det er frivillige fra grundejerforeninger, boligforeninger, råd, nævn, forskellige bestyrelser osv. I år løb nytårskuren af stablen søndag den 28. januar med underholdning af Martin Brygmann og en smagsprøve på den kommende musicaludgave af Matador, som der for tiden bliver øvet til i Musikteatret. 

    Mange havde taget imod invitationen og var mødt op og stemningen var god. Borgmester Steen Christiansen bød velkommen og takkede i sin tale på vegne af kommunalbestyrelsen de mange frivillige for deres indsats. Han sagde bl.a.:

    "... samle, det er lige hvad vi gør i dag, hvor traditionen er, at vi netop samler alle jer, der i bestyrelser i daginstitutioner, skoler, grundejerforeninger, boligafdelinger og på anden vis bidrager til fællesskabet Albertslund. I bidrager med en ekstra indsats og gør en forskel, som har betydning for mange. Det vil jeg gerne på kommunalbestyrelsens vegne sige jer stor tak for."

    Læs hele borgmester Steen Christiansens tale