Gå til hovedindhold

Lise Valentin Bayer bliver ny direktør i Albertslund Kommune

Albertslund Kommune har ansat Lise Valentin Bayer som ny direktør for Børn, Sundhed & Velfærd. Hun kommer fra en stilling som borgercenterchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, og begynder i Albertslund den 12. august 2024

Indhold

  Lise Valentin Bayer skal som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd stå i spidsen for områder, der er højt prioriteret i Albertslund Kommune. Og det glæder hun sig til: 

  "Jeg er meget glad for at skulle starte som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd i Albertslund Kommune, og jeg glæder mig til samarbejdet både med ledere og medarbejdere, politikerne samt Henrik og Kristine. Jeg ser frem til at være med til at skulle implementere Albertslunds Kommunes politikker samt de nationale politiske aftaler. Det bliver spændende at blive ansvarlig for et meget bredt felt. Det giver gode muligheder for at tænke på tværs af fagområderne, og finde nogle helhedsorienterede løsninger på nogle af de vilde problemer, som kommunerne arbejder med på velfærdsområderne. Her tror jeg, at et stærkt samarbejde med civilsamfund samt lokale virksomheder har et stort potentiale, som jeg gerne vil være med til at indfri", siger Lise Valentin Bayer.

  Hun kommer fra en stilling som borgercenterchef for udsatteområdet i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.  Inden da var hun borgercenterchef for myndighedsområdet i Borgercenter Handicap, også i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Tidligere har hun haft en række andre lederjobs - bl.a. i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. I Albertslund Kommune ser de frem til at få Lise Valentin Bayer med ombord:

  "Med Lise Valentin Bayer får vi en direktør for børn, sundhed og velfærd med både stor ledelseserfaring og kommunal erfaring. Og så får vi en profil, der passer godt til albertslundånden og vores dna. Jeg er sikker på, at hun vil være med til at sikre den nødvendige udvikling og gode drift indenfor områderne, hun bliver direktør for, så vi samlet set sikrer et bæredygtigt Albertslund. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Lise", siger kommunaldirektør Henrik Harder.

  Lise Valentin Bayer indtræder i direktørforum i Albertslund Kommune, der udover hende består af kommunaldirektør Henrik Harder og Kristine Klæbel, der er direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse. 

  Lise Valentin Bayer efterfølger Rikke Blom, der stoppede som direktør i december 2023. I mellemtiden har kommunaldirektør Henrik Harder også varetaget rollen som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd.   

  ______

  Kort om Lise Valentin Bayer
  52 år, bor i Valby med mand og fire børn.
  Uddannelse: Cand. Scient. Soc., og har desuden en Master i offentlig ledelse fra CBS.
  Seneste to stillinger:
  Borgercenterchef for det specialiserede socialområde (Udsatteområdet samt Handicapområdet) i Socialforvaltningen, Københavns Kommune (2020-24). Jobcenterchef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune (2014-2020).