Gå til hovedindhold

Bolig i Albertslund

Hos Albertslund Kommune kan du søge om lejeboliger samt ældre-, pleje- og handicapboliger. Læs om betingelserne herunder.

Indhold

  I visse tilfælde kan kommunen anvise almene boliger til borgere med særlige behov for en bolig. Bliver du skilt, bliver syg, får et handicap, bliver hjemløs eller ikke længere kan klare dig i den bolig, du bor i nu, kan det være, at du opfylder betingelserne for at blive anvist til en bolig i Albertslund Kommune. Desuden kan du søge om at blive anvist en almen bolig, hvis du har et fast arbejde i eller omkring Albertslund. Unge under uddannelse kan i visse tilfælde også få anvist en bolig via kommunen. 

  Vi anviser til boliger i boligselskaberne og til kommunens plejeboliger. De borgere, der har størst behov for en bolig får anvist en bolig først. Ventetiden på en bolig er som regel meget lang. Følg et link herunder for at få mere at vide om, du opfylder betingelserne.

  Lejeboliger

  Alle har selv ansvar for at finde en bolig. I visse tilfælde kan Albertslund Kommune anvise almene boliger til borgere, der er særligt udsatte samt til borgere i fast fuldtidsarbejde. Læs om betingelserne herunder.

  Bolig til ældre

  Hvis du som borger i Albertslund ikke længere kan klare dig i eget hjem, kan du søge en ældrebolig eller en plejebolig. Læs om betingelserne herunder.

  Handicapvenlig bolig

  Hvis du har et handicap eller ikke kan fungere i en almindelig bolig kan du søge om at blive anvist til en handicapvenlig bolig. Læs om betingelserne herunder.

  Lunden – en podcastserie om Albertslund

  Hvad tænker du, når du hører om Albertslund? Hvad mener byens beboere selv om deres postnummer? Og er stedet mon andet end sine fordomme? I denne podcast-serie inviterer vi dig indenfor i en by, der rummer meget mere, end du tror.