Ledige stillinger

Se hvilke stillinger, der er ledige i Albertslund Kommune


Fjernvarmeprojektleder til Albertslund Forsyning

Ansøgningsfrist 24. marts 2019, kl. 23:59


Interesserer du dig for fremtidens forsyning, og trives du i en ansvarsfuld stilling i en mindre organisation, hvor vi er tæt på hinanden, så er du måske Albertslund Forsynings nye fjernvarmeprojektleder.

Vi er i Albertslund Forsyning en afdeling med 22 ansatte, under Miljø og teknik i Albertslund Kommune.

I Albertslund er vi i gang med en omfattende renovering af boligmassen og en modernisering af forsyningsområdet. På fjernvarmeområdet er vi i gang med omlægning til lavtemperaturfjernvarme, som et led i kommunens ambition om at være CO2-neutral på varme- og el-området i 2025. 

Vi skal implementere 4. generations fjernvarme og sammen med vores samarbejdspartnere i VEKS, udvikle os blandt andet ved implementering af fremtidens grønne energikilder, som geotermi og overskudsvarme fra industrien. Vi har også stor fokus på digitalisering og brug af data til optimering, blandt andet via GIS og IOT, samt ikke mindst på samtænkningen af energisystemerne både med hensyn til produktion og forbrug inden for el- varme og transport.

Som projektleder indgår du i et projektteam, som blandt andet varetager modernisering af fjernvarmedistributionssystemet og modernisering af udebelysning i Albertslund.

Du er, som fjernvarmeprojektleder, ansvarlig for projekter fra planlægning til implementering.  Som projektleder er du med fra udvikling og design, over udbud, kontraktforhandling, tilsyn og frem til idriftsættelse og overlevering til drift. Dette foregår i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne rådgivere. 

Projektopgaverne omfatter anlæg af fjernvarmerør i jord, samt tilhørende teknik i form af pumpestationer, shuntstationer og tilslutninger til kundeanlæg. Du indgår i et godt og konstruktivt samarbejde, med drift og administration i Forsyningen og på tværs i organisationen med kolleger i kommunen og i VEKS. 

Vi forventer, at du brænder for udvikling af det smarte energisystem, og kan se dig selv som en vigtig brik i Albertslund Forsynings fremtid. Du har gerne erfaring med projektledelse indenfor bygge- og anlæg eller indenfor teknik - både praktisk, ledelsesmæssigt og ikke mindst økonomistyringsmæssigt. Du har fokus på løsninger, der holder den aftalte kvalitet og økonomi. Du føler, det er dit ansvar, at projektgennemførelsen hænger tæt sammen med driften af anlæg og systemer, både før under og efter projektperioden. Du er god til at begå dig i en politisk ledet organisation, og har lyst og evner til at udarbejde mødesager, notater og anden dokumentation til den politiske system. 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, med gode udviklingsmuligheder, i et tværfagligt miljø med mange forskellige kompetencer.

Ansættelsessted: Albertslund Kommune, Byg, Miljø og Forsyning
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Din gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentlig.

Ansættelsesprocedure: Send din ansøgning pr. e-mail, vedhæftet CV og relevante bilag via linket nedenfor. Stillingsbetegnelse: Fjernvarme projektleder til Albertslund Forsyning.

Ansøgningsfrist er onsdag den 24. marts 2019, kl. 23.59.

Har du spørgsmål om stillingen, kan du kontakte driftsleder Steen Westring på  tlf. 43 68 68 25 eller 23 28 67 87.
 

Send ansøgning