Gå til hovedindhold

Arbejdet med det nye Grønningen er godt i gang

Grønningen skal udvikles til et fælles grønt bynaturområde for naboerne, Egelundsskolen, daginstitutionerne og livet i Albertslund. I uge 19 har børn fra børnehusene Toftekær og Troldehøj og Egelundskolen sået blomsterfrø. Kom i øvrigt til intromøde og workshop den 22. maj kl. 17.30

Indhold

    Arbejdet med det nye Grønningen er i fuld gang. Det skal være et trygt byrum med adgang for alle, og det skal lægge op til aktivitet, fællesskab og bevægelse for alle i alle aldre.

    Der skal være plads til både mennesker, små og større dyr og planter, og det skal inspirere naboer til at lave mere biodiversitet i deres egne haver. Grønningen skal bruges som et aktivt tilvalg og det skal rumme mulighed for variation i naturoplevelsen hen over året. 

    Kommunalbestyrelsen har afsat 2,7 mio. kr. til projektet. En del er tiltænkt en legeplads til små børn og resten er tiltænkt generel fornyelse.

    I uge 19 har børn fra børnehusene Toftekær og Troldehøj og Egelundskolen sået frø, der i fremtiden skal får det nye Grønningen til at blomstre. Se billeder af børnenes andel i det nye Grønningen nedenfor.

    Intromøde og workshop
    Du kan også få del i det nye Grønningen - du kan nemlig komme til intromøde d. 22. maj 17.30-19.00. Her starter vi grillen, så der er mulighed for at få et grøntsagsspyd eller en pølse, mens vi snakker. Der er også saftevand og sodavand. Mødested ved Egelundsskolen.

     Læs mere om arbejdet med det nye Grønningen på albertslund.dk/grønningen