Gå til hovedindhold

Mange var med til at fejre Albertslund Kommunes 50 års jubilæum

Lørdag den 30. september kl. 14-16 fejrede Albertslund Kommune 50 års jubilæum. Og mange var mødt op og hørte borgmesterens jubilæumstale, sang lystigt med til den fælles fødselsdagssang og spiste lagkage m.m.

Indhold

    Lørdag den 30. september 2023 kl. 14-16 fejrede Albertslund Kommune 50 års jubilæum på rådhuset. Og mange var mødt op for at fejre fødselsdagen og var med til at skabe en god stemning. De mange fremmødte hørte jubilæumstalen, som borgmester Steen Christiansen holdt, og de var med til at synge fælles fødselsdagssang under ledelse af musikskoleleder Ulrik Skat. Der blev budt på flot fødselsdagslagkage, cupcakes, kaffe og sodavand. 

    Mange deltog også i gættekonkurrencen – som Mathias Kronhjort vandt, fordi han lige præcis gættede rigtig som den eneste. Rigtig mange af de fremmødte fik set Kroppedal Museums flotte udstilling Lunden fra Oven, som kan ses på rådhuset til starten af november. Borgmester Steen Christiansen tog folk i gennem mange milepæle fra de 50 år, som blev fejret. Og han sluttede af med disse ord inden, der blev spillet op til fælles fødselsdagssang: 

    "Tillykke med de første 50 år – tillykke med vores jubilæum. Tak til alle, der har bidraget. De mange ildsjæle, borgere, medarbejdere, politikere og sådan kunne jeg blive ved. Så det gør jeg; tak til foreninger, virksomheder og samarbejdspartnere, som har været med til at gøre Albertslund til et særligt sted. Været med til at gøre Albertslund til vores hjem, vores ly, vores by. Vores kommune! Tak for ordet. God eftermiddag."