Gå til hovedindhold

Flaget blev hejst til rejsegildet for nyt seniorbofællesskab i Roholmparken

Onsdag den 8. november blev flaget hejst for det kommende seniorbofællesskab i Roholmparken, Ovalen. Og traditionen tro blev der holdt taler, udråbt et længe leve og budt på pølser

Indhold

  Boligselskabet AKB Albertslund havde onsdag den 8. november inviteret til rejsegilde for Ovalen – Seniorbofællesskab i Roholmparken. Ovalen bliver AKB Albertslunds nye afdeling i byen. Ovalen bliver et seniorbofællesskab med 2-rumsboliger på 65 m² og 4-rumsboliger på 104 m². Seniorbofællesskabet er for seniorer i alderen 55+ og består af fire bygninger, der danner en oval form med et gårdmiljø og fællesarealer i midten. Det er et bæredygtigt byggeri, som kommer til at ligge bynært og tæt på skoven. Ovalen forventes at være klar til indflytning i efteråret 2024. 

  Med et rejsegilde fejrer man først og fremmest håndværkernes arbejde – så kære håndværkere; tak for indsatsen. Alle talerne benyttede også lejligheden til at takke håndværkerne, og der blev traditionen tro udråbt et længe leve med tre hurraer for byggeriet inden der blev budt på pølser og brød.

  Talerækken ved rejsegildet var:

  • Stiig Schønveller, formand for Boligselskabet AKB, Albertslund
  • Steen Christiansen, borgmester i Albertslund Kommune
  • Rasmus Jessing, byggedirektør i KAB
  • Rikke Møller, arkitekt hos Vandkunsten
  • Bo Jørgensen, direktør i BO-HUS A/S

  Seniorbofællesskabet er udviklet i et samarbejde mellem Realdaniafonden, Albertslund Kommune, Vandkunsten, KAB og Boligselskabet AKB Albertslund.