Gå til hovedindhold

Ny chef for Miljø & Teknik ansat

Marie Brøchner Jespersen bliver ny chef for Miljø & Teknik i Albertslund Kommune. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef for det politiske sekretariat i Ballerup Kommune. Nu skal hun være med til at gøre ambitiøse politiske visioner til virkelighed, bl.a. indenfor den grønne omstilling

Indhold

    Marie Brøchner Jespersen er ansat som afdelingschef for Miljø & Teknik i Albertslund Kommune fra 1. november 2023. Udover Marie Brøchner Jespersens nuværende stilling i Ballerup Kommune har hun bl.a. erfaring fra Rigspolitiet. Hun udtaler om det kommende job i Albertslund Kommune:

    “Jeg glæder mig virkelig til samarbejdet med medarbejdere, ledere, politikere og borgere i Albertslund. Man kan mærke, at Albertslund har en masse ideer, og jeg glæder mig til at være med til at få dem til at lykkes på tværs af organisationen. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at lære medarbejdere og ledere på Miljø og Teknik-området at kende. De sidder med et spændende og vigtigt område, som er en forudsætning for, at vi kommer til at lykkes med både sikker drift og spændende udvikling.”

    Også direktør for By, Miljø, Kultur & Beskæftigelse, Kristine Klæbel, ser frem til 1. november, hvor Marie Brøchner Jespersen starter i Albertslund Kommune. Hun siger:

    ”Med Marie får vi en chef med talent for ledelse og gode kompetencer indenfor såvel det kommunale som det offentlige generelt, hvor hun er lykkes med at skabe kvalitetsløft på forskellige områder. Det ser jeg frem til, at vi får gavn af i Albertslund Kommune fra den 1. november. Marie skal være med til at gøre de store politiske visioner på den grønne bane til virkelighed og dermed være med til at realisere Albertslund som den bæredygtige by, hvor ikke mindst udviklingen af de nye bydele bliver centrale. Jeg ser meget frem til samarbejdet.”

    Marie Brøchner Jespersen får ansvar for miljø- og teknikområdet, hvor hun overtager efter Marie Guldborg, der 1. august tiltrådte som direktør i Hørsholm Kommune. 

    Om Marie Brøchner Jespersen:
    Marie Brøchner Jespersen er fra 1982 (26. dec.), og kommer fra en stilling som sekretariatschef i Ballerup Kommune, som hun har været i siden 2020. Forud for det har hun i årene 2017-2020 været sektionsleder for et par enheder i Rigspolitiet, henholdsvis Koncernøkonomi og Koncernindkøb.

    Marie Brøchner Jespersen er uddannet Cand.scient.pol. i 2009.