Gå til hovedindhold

KAB holdt informationsmøde om bofællesskabet Ovalen

Mandag den 2. oktober holdt KAB informationsmøde om Ovalen – et kommende seniorbofælleskab i Roholmparken. Ovalen er omgivet af grønne arealer og ligger tæt på Vestskoven. Det er for for personer over 55 år og uden hjemmeboende børn. Indflytning forventes i september 2024

Indhold

  KAB-Fællesskabet og Albertslund Kommune havde mandag den 2. oktober inviteret til informationsmøde om Ovalen – seniorbofælleskab i Roholmparken. Og mange var mødt op i MusikTeatret for at høre nærmere om bofællesskabet, som forventeligt er klar til indflytning i september 2024. 

  Borgmester Steen Christiansen bød velkommen til Albertslund og satte nogle ord på byen. Og derefter var det Ovalen, der var på dagsordenen, og som de mange fremmødte fik en grundig introduktion til.

  Om Ovalen
  Er du senior, og drømmer du om mere fællesskab og hyggelige aktiviteter i hverdagen sammen med andre? Så er Ovalen – Seniorbofælleskab i Roholmparken måske noget for dig. 

  Ovalen er for boligsøgende over 55 år og uden hjemmeboende børn og kommer til at indeholde 50 boliger fra 65m2 til 105m2 

  Dertil kommer en række fælles faciliteter, et stort fælleslokale og et indre gårdrum, med plads til egne og fælles aktiviteter.

  Ovalen er beliggende i grønne omgivelser i Roholmparken - tæt på Vestskoven.

  Der er forventet indflytning i september 2024. 

  Læs mere om Ovalen på www.kab-bolig.dk/ovalen