Gå til hovedindhold

Borgermøde om Nyt Ringnet afholdt

Den 24. oktober blev det tværkommunale borgermøde for Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk Kommune afholdt. Temaet var Nyt Ringnet 2025. Til mødet deltog både borgere, foreninger, politikere, medarbejdere fra forvaltningerne og Movia

Indhold

    I forbindelse med anlæg af letbanen, er der behov for at se på tilpasning af busnettet. For at sikre at tilpasningerne understøtter et sammenhængende net på tværs af kommunegrænser er der indgået et samarbejde mellem Movia og de berørte kommuner, kaldet Nyt Ringnet. 

    I forlængelse heraf har Albertslund Kommune i samarbejde med Brøndby, Glostrup og Vallensbæk Kommune haft inviteret til og nu afholdt borgermøde i Glostrup tirsdag den 24. oktober. Hvis du ikke nåede at deltage i borgermødet den 24. oktober, har du mulighed for at se mødet ved at følge linket nedenfor.

    Se optagelse af borgermødet den 24. oktober - når du er kommet ind på siden, skal du trykke på den blå knap ”Se video” for at komme til optagelsen af mødet.

    Hvis du har ønsker til ændringer af busnettet, er der fortsat mulighed for at sende et høringssvar pr. mail til vejogpark@albertslund.dk