Gå til hovedindhold

Nu er der også BID i Albertslund Midtby

Mandag den 13. september var der opstartsmøde på BID-samarbejdet i Albertslund Midtby. Et BID-samarbejde handler om at give samtlige aktører i et område mulighed for at tage mere ansvar for de byrum, som de enten selv bor i eller driver deres forretning i

Indhold

    Mandag den 13. september var der Kickoff/opstartsmøde på BID-samarbejde i Albertslund Midtby.
    Borgmester Steen Christiansen bød velkommen og fortalte kort om udviklingen gennem tiden af Albertslund midtby.

    Herefter fortalte Jacob Bannor fra Citycon om samarbejdet med Albertslund Kommune og om deres planer for området i de kommende år.

    Et rigtig spændende møde med masser af god dialog og debat om vores fælles by, centrum og midtby.
    Deltagerne på mødet var fra detailhandlere, ejendomsejere, Citycon, Centerforeningen, Albertslund Kommunen, kulturinstitutioner, Sundhedshuset, uddannelsesinstitutioner, boligforeninger, politi og mange andre lokale aktører.

    Albertslund Kommune har gennem flere år arbejdet med BID, Business Improvement District, i erhvervsområderne, og der er i dag etableret BID-samarbejde i Værkstedskvarteret og i Hersted Industripark.

    Et Business Improvement District (BIB) er en model, der giver samtlige aktører i et område mulighed for at tage mere ansvar for de byrum, som de enten selv bor i eller driver deres forretning i. I et BID-samarbejde samles alle de lokale kræfter om at sikre en positiv udvikling i et konkret område.

    Næste møde i BID-samarbejdet i Albertslund Midtby er onsdag d. 13. oktober fra kl. 18.00 – 19.30.
    Hvis du ønsker at deltage kan du kontakte Mikkel Niess BID Danmark på mikkel@biddanmark.dk