Gå til hovedindhold

Det Åbne Aktivitets- og Træningstilbud

Et tilbud om aktivitet, træning og socialt samvær for hjemmeboende, selvhjulpne pensionister og førtidspensionister i Albertslund Kommune.

Indhold

  I det åbne aktivitets- og træningstilbud kan du både træne selv eller på forskellige hold. Du kan også deltage i spændende aktiviteter og spise en varm frokostret i hyggeligt selskab. Vores vision er, at huset skal summe af liv, glæde og fællesskaber. Vi ønsker på alle måder at motivere til aktive, meningsfulde liv, hvor den enkelte bliver set og hørt og får mulighed for at udbygge sit sociale netværk.

  Der er altid personale til stede i åbningstiden og du vælger selv, hvad du gerne vil deltage i og hvor ofte du gerne vil komme. Vores aktiviteter spænder bredt og hver måned laver vi nye aktivitetsplaner og menuplaner ud fra brugernes ønsker. Månedens menuplan og aktivitetsplan finder du i huset.

   

  Praktiske oplysninger

  Vi bor i lyse lokaler, som er tilgængelige for kørestols- og rollatorbrugere. Der er ingen brugerbetaling på træning og aktivitet. Enkelte større arrangementer kan dog være forbundet med brugerbetaling og den varme frokostret koster 44 kr. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du hurtigt blive det. Kig forbi eller ring til os. Vi glæder os meget til at hilse på dig!

  Det Åbne Aktivitets- og Træningstilbud ligger ved Stationsporten 1, 2620 Albertslund. Der er åbent mandag til fredag i tidsrummet kl. 09.30 - 14.30.

  Kontakt

  Ældre, Sundhed & Social

  Det Åbne Aktivitets- og Træningstilbud

  Åbningstider:
  Mandag til fredag: kl. 09.30 - 14.30

  Stationsporten 1
  2620 Albertslund

  Telefon: 40 49 51 77

  E-mail: det.abne.aktivitetstilbud@albertslund.dk