Borgerdrevne forslag

I Albertslund Kommune kan borgere komme med forslag, som kan tages op i Kommunalbestyrelsen. Det kræver at forslaget har opbakning fra 672 borgere.


Du skal være opmærksom på, at dit forslag skal have relevans i forhold til den type opgaver kommunen løser, ligesom forslag ikke kan drøftes, hvis der allerede er truffet beslutning. Det er udelukkende Albertslundborgere, der må oprette forslag. 

Du skal angive dit navn, din adresse og e-mail, men kun dit navn vil være synligt for andre.

For at et forslag skal tages op i kommunalbestyrelsen, skal det (på baggrund af den d'Hondtske metode) have 672 stemmer fra borgere i Albertslund. Forslaget vil blive slettet fra systemet efter to måneder fra oprettelsesdatoen, hvis ikke det opnår det krævede antal stemmer inden da. 


Opret forslag 
 

 

Aktuelle forslag fra borgere

 

En borger foreslår, at der kommer vejbump på Trippendalsvej. Ligesom Glostrup kommune fx har ved sportsvej, der fører ud til Trippendalsvej. Der bliver kørt meget hurtigt på Trippendalsvej, og den går igennem et stort område med mange børnefamilier samt Herstedøster Skole. Før der sker ulykker, så få vejbump på strækningen.

Ønsker du at støtte forslaget, udfyld da nedestående.

Afgivelse afsluttet!

 

En borger skriver; "Jeg har boet i kollegiet foran kommunen. Og støjvæggen mod stationen er grim, og det føles som en fængselsvæg. Jeg vil forslå, at kommunen skifter den med en støjvæg af glas, så man kan se den anden del af byen. Det vil også give folk i tog en chance for at se ind til Albertslund. Man kan lave støjvæg med solceller. Det vil bedrage med gratis og miljøvenlig energi."

 

Ønsker du at støtte dette forslag, udfyld da nedenstående.

 

Afgivelse afsluttet!