Gå til hovedindhold

Kroppedal Museum fejrer Albertslunds 50 års jubilæum med droneudstilling

Fredag den 26. maj slog Kroppedal Museum dørene op for en ny særudstilling, der fejrer Albertslunds 50- og 60-års jubilæum. Udstillingen, der hedder Lunden fra oven, viser en række dronefotos af Albertslund, og skildrer både by- og landsbymiljøer, moderne arkitektur, natur og vartegn. Det er muligt at se udstillingen frem til den 24. september 2023

Dronebillede af Morbærhaven

Indhold

  Udstillingen er skabt i samarbejde med de fire lokale, certificerede dronefotografer: Brian Brøns Dühring, Kim Paulsen, Ole Borgstrøm og Rasmus Petersen. Fotografierne er nøje udvalg af en jury, der har udvalgt de 30 bedste af de 245 indsendte billeder.

  ”Det var en spændende udfordring, og jeg har nydt hvert et øjeblik, jeg har brugt på opgaven. Det bedste ved dronefotografering er, at man føler sig fri, når man ser byen oppe fra skyen. Det giver nogle helt fantastiske billeder, som ellers ville være umulige at få,” siger Rasmus Petersen, der en af de udvalgte dronefotografer, der har fået sine billeder med på udstillingen.

  Per Spillemand var forbi og spillede for til hjemstavnssangen, som alle de fremmødte sang med på, inden borgmester Steen Christiansen officielt indviede "Lunden fra oven".

  Det er muligt at se udstillingen på Kroppedal Museum til den 24. september 2023.

  Læs mere om udstillingen Lunden fra oven på Kroppedal Museums hjemmeside

  Forrige Næste