Gå til hovedindhold

Børnehuset Kastanjen hejser det grønne flag

Onsdag den 14. februar blev det grønne flag hejst I Børnehuset Kastanjen. De har nemlig igen gjort sig fortjent til Friluftsrådets grønne flag, fordi de gør en forskel for miljøet 

Indhold

    Den grønne løber var rullet ud, da Børnehuset Kastanjen onsdag holdt hejsegilde. Kastanjen har nemlig fået Friluftsrådets grønne Flag, fordi pædagogerne har gjort en særlig indsats, for at introducere børnene til naturen og bæredygtighed!  
     
    Børn og pædagoger har blandt andet været flittige gæster på Dyregården, hvor de har lært om landbrugsdyr og meget mere! Børnene har også spillet naturbingo, hvor de søgte ivrigt efter forskellige dyr og planter. Og så har Kastanjens børn skabt naturkunst ud af materialer de fandt i naturen. 
     
    Onsdag skulle flaget så hejses og det skulle fejres, at Kastanjen har fået det grønne flag! Lederen af Kastanjen Anne-Dorthe Hochstrasser og borgmester Steen Christiansen holdt taler til børn, pædagoger og forældre. Der var sang fra børn og pædagoger om grønne spire. Efterfølgende var der dejlig varm kakao, hygge og kage i bålhytten! 
     
    Kæmpe tillykke med flaget til Kastanjens børn og pædagoger, der har gjort en kæmpe indsats! 

    Forrige Næste