Gå til hovedindhold

Børnefestugen gennem 40 år

Børnefestugen fylder 40 år i år. Det hele startede nemlig i 1984. Den 18.-20 juni løb jubilæumsudgaven af Børnefestugen af stablen. Og sikke en. Du kan her på siden se billeder fra jubilæumsudgaven og tidligere børnefestuger - altså fra de gode gamle dage. Pssssst - du kan også læse jubilæumsavisen

Indhold

    Børnefestugen har desværre nået sin ende i år. Sidste dag bød på sang foran scenen, naturligvis også pandekager, hygge i lejrene og lidt oprydning. En rigtig god uge, hvor børnene og de voksne er rejst tilbage i tiden og har besøgt middelalderen. En kæmpe tak skal lyde til alle jer, der gør det muligt - pædagoger, lærere og frivillige m.fl. Kæmpe tak for, at I endnu engang har skabt en fantastisk uge for byens børn! 

    Forrige Næste

    Festen fortsætter på dag 2 af Børnefestugen! Dagen bød på det årlige sæbekasseløb! Der var kamp til målstregen. Når man bevæger sig rundt på Børnefestugen dufter der dejligt af snobrød og pandekager. Man kan se børn, der leger og hygger sig så langt øjet rækker. Rundt i lejrene bliver der på ægte middelaldermanér produceret flotte hårelastikker og armbånd! Det har været endnu en god dag på Børnefestugen og hyggen fortsætter heldigvis i morgen! 

    Forrige Næste

    Traditionen tro var der musik og åbningsceremoni på dag 1 af Børnefestugen. I anledning af 40-års jubilæet var der arrangeret kage til alle børn og voksne! Nyd billederne fra første dag og kig med i morgen når der kommer flere billeder fra Børnefestugen! 

    Forrige Næste

    Se billeder fra nogle af de tidligere børnefestuger - fra de gode gamle dage...

    Forrige Næste

    Vi vil meget gerne se jeres bedste billeder fra Børnefestugen, så del dine billeder med os på instagram med  #BFU24