Gå til hovedindhold

Letbane: Ændringer i Ringvejskrydset i Glostrup

Fra mandag 9. august er der yderligere ændringer i trafikken i Ringvejskrydset i Glostrup pga. arbejdet med den kommende letbane

Indhold

  Fra mandag 9. august er der yderligere ændringer i trafikken i Ringvejskrydset i Glostrup. Letbanearbejdets næste faser betyder, at det er nødvendigt at spærre for gennemkørsel for biltrafikken gennem krydset via Hovedvejen, både i øst- og vestlig retning i en periode på 12 uger.

  Der gøres klar til letbanens rute på Ringvejen og i den forbindelse skal elementerne til letbanens spor etableres og forbindes inde midt i selve krydset, hvor Ringvejen og den kommende letbane krydser Hovedvejen.

  Arbejdet betyder, at det er nødvendigt at spærre for gennemkørsel for biltrafikken gennem krydset via Hovedvejen, både i øst- og vestlig retning i en periode på 12 uger. Endvidere vil der være spærret for alle venstresving i krydset. Cyklister og gående vil fortsat kunne krydse Ringvejen via Hovedvejen i begge retninger.

  Der vil fortsat være åbent for gennemkørsel for biltrafikken på Ringvejen i både nord- og sydlig retning gennem krydset samt mulighed for at foretage højresving i samtlige retninger.

  Det får også betydning for en masse borgere i Albertslund.

  Hovedstadens Letbane hjemmeside, er der samlet et overblik, hvor du kan finde information om den aktuelle trafiksituation, uanset om du er gående, cyklist, bilist eller rejser med kollektiv transport.

  Hvis du har spørgsmål til den store trafikmanøvre, kan du kontakte Hovedstadens Letbane på e-mail info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.