Gå til hovedindhold

Foreninger hjælper med at holde naturen ren

Albertslund Kommune er med i projektet Ren Natur. Det betyder, at en række foreninger i byen har meldt sig til at være med til at holde naturen ren og samtidig tjene lidt til klubkassen

Indhold

  Albertslund Kommune er med i projektet Ren Natur. Det betyder, at foreninger i byen kan være med til at holde naturen ren og samtidig tjen lidt til klubkassen. Og det gør de – således har en lang række foreninger allerede været i gang med affaldsindsamlinger - f.eks. Toftegaardens 4H-klub og AIF Svømning. De er altså med til at holde naturen i Albertslund ren – og flere foreninger vil de kommende uger følge trop og samle affald.

  Sådan. For et endnu grønnere Albertslund!

  Følg med på https://www.rennatur.org/til-kommuner/tilmeldte-kommuner/albertslund-kommune/ og https://www.rennatur.org/til-kommuner/afrapportering/?id=1686

  Her kan du få et overblik over, hvilke foreninger der i år har tilmeldt sig og dermed er med til at holde naturen i Albertslund ren:

  Kommune: Albertslund

  Rute nr.

  Foreningsnavn

  Indsamlingsdato

  1

  AIF Gymnastik & Fitness

  12. sep

  2

  Albertslund Gamerz

  13. juni

  3

  Albertslund IF - Fodbold u8 og u10 piger

  25. aug

  4

  Toftegårdens 4H-klub

  15. aug

  5

  Foreningen Motion, Dans og Sundhed

  4. juni

  6

  TeamGym Albertslund/Vallensbæk

  12. sep

  7

  AIF Svømning

  29. maj

  8

  AIF fodbold U8 drenge

  25. aug

  9

  Herstedøster IC

  efterår

  10

  Danske Bank 

  efterår

  Næste år vil det igen være muligt at tilmelde sig. Når der åbnes for tilmelding informerer vi her på kommunens hjemmeside, på Facebook og på kommunesiden i Albertslund Posten.