Gå til hovedindhold

Foreninger hjælper med at holde naturen ren

Albertslund Kommune er med i projektet Ren Natur. Det betyder, at en række foreninger i byen har meldt sig til at være med til at holde naturen ren og samtidig tjene lidt til klubkassen

Indhold

    Albertslund Kommune er med i projektet Ren Natur. Det betyder, at foreninger i byen kan være med til at holde naturen ren og samtidig tjen lidt til klubkassen. Og det gør de – således har en lang række foreninger allerede været i gang med affaldsindsamlinger - f.eks. Toftegaardens 4H-klub og AIF Svømning. De er altså med til at holde naturen i Albertslund ren – og flere foreninger vil de kommende uger følge trop og samle affald.

    Sådan. For et endnu grønnere Albertslund!

    Følg med på https://www.rennatur.org/til-kommuner/tilmeldte-kommuner/albertslund-kommune/ og https://www.rennatur.org/til-kommuner/afrapportering/?id=1686

    Her kan du få et overblik over, hvilke foreninger der i år har tilmeldt sig og dermed er med til at holde naturen i Albertslund ren:

    Kommune: Albertslund

    Rute nr.

    Foreningsnavn

    Indsamlingsdato

    1

    AIF Gymnastik & Fitness

    12. sep

    2

    Albertslund Gamerz

    13. juni

    3

    Albertslund IF - Fodbold u8 og u10 piger

    25. aug

    4

    Toftegårdens 4H-klub

    15. aug

    5

    Foreningen Motion, Dans og Sundhed

    4. juni

    6

    TeamGym Albertslund/Vallensbæk

    12. sep

    7

    AIF Svømning

    29. maj

    8

    AIF fodbold U8 drenge

    25. aug

    9

    Herstedøster IC

    efterår

    10

    Danske Bank 

    efterår

    Næste år vil det igen være muligt at tilmelde sig. Når der åbnes for tilmelding informerer vi her på kommunens hjemmeside, på Facebook og på kommunesiden i Albertslund Posten.