Gå til hovedindhold
}

Nyheder

Elsker du musikken i Albertslund?

19. jul 2021

Så lyt med i det nye afsnit af Lunden, hvor vi tager på tur med Emil Simonsen fra Suspekt og besøger forbrændingen med Jeppe Skjold

Affald tømmes tidligere

15. jul 2021

På dage, hvor der varsles om høje temperaturer, kan du opleve at dit affald tømmes tidligere på dagen end normalt

Hjemmeplejen kan grundet manglende vikardækning og sommerferie ikke levere alle ydelser

12. jul 2021

Sommerferieperiode, mange nye ansættelser og manglende vikardækning gør lige nu, at Albertslund Kommunes hjemmepleje desværre ikke kan nå at levere alle de ydelser, som de gerne ville. 

Vedligeholdelse af højspændingsmaster

08. jul 2021

- arbejdet sker hen over sommeren 2021

Priser til foreningslivet 2021

05. jul 2021

I 2021 uddeler Folkeoplysningsudvalget, Idrætsrådet og Kultur- og Fritidsudvalget en række priser til frivillige og udøvere i foreningslivet.

Ny ambitiøs klimaplan vedtaget

05. jul 2021

Kommunalbestyrelsen vedtog torsdag den 24. juni en ny ambitiøs klimplan, der arbejder frem mod en klimaneutral by senest i 2050. Klimaplan 2050 er Albertslunds bidrag til den nationale og internationale klimadagsorden. Men den er også et væsentligt bidrag til byen Albertslund. For svarene på klimaudfordringerne spiller sammen med fremtidens by, som vi ønsker den.

Nyt om arbejdet med borgersamlingens anbefalinger

05. jul 2021

Torsdag den 24. juni har Albertslund Kommunalbestyrelse godkendt en ramme for det videre arbejde med de anbefalinger, som borgersamlingen afleverede i december 2020.

Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

05. jul 2021

Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august.

Sexisme i Albertslund Kommunalbestyrelse undersøgt

05. jul 2021

”Der er nultolerance i forhold til uønsket seksuel opmærksomhed og kønsdiskrimination i Albertslund Kommune”. Sådan lyder det fra borgmester Steen Christiansen ovenpå resultatet af en undersøgelse af sexisme i kommunalbestyrelsen, der viser at nogle medlemmer har oplevet krænkende adfærd af forskellig karakter.

Onsdagslukket i Borger & Ydelsescentret samt Socialenheden For Voksne

05. jul 2021

Borger & Ydelsescentret samt Socialenheden for Voksne holder lukket for personlige og telefoniske henvendelser hver onsdag fra den 23. juni til og med onsdag den 11. august 2021.