Akuttelefonen - Tilbud til voksne i akut psykisk krise er nu permanent

Voksne i akut psykisk krise har siden oktober 2016 haft muligheden for professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer gennem Akuttelefonen. Tilbuddet startede som et forsøgsprojekt og er nu efter to år, blevet et permanent tilbud.


Nyheder - Albertslund Kommune

Akuttelefonen har åbent alle dage kl. 23.30-7.00, og dækker dermed et ”hul”, hvor andre rådgivningstilbud typisk har lukket.  Akuttelefonen er bemandet af professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske/socialpædagogiske bosted Kløverengen. Medarbejderne er uddannet i telefonisk krisehåndtering og er vant til at håndtere borgere i psykisk krise. Derudover har de et godt kendskab til kommunernes tilbud, så de kan hjælpe borgeren videre. Albertslund samarbejder med syv andre vestegnskommuner om driften af Akuttelefonen.

Til brug for markedsføring af Akuttelefonen, er der udarbejdet postkort, visitkort og plakater. Skriv, hvis du gerne vil have tilsendt materiale.

 

Har du spørgsmål om Akuttelefonen er du velkommen til at kontakte leder af  bostøtte- og klubområdet for Voksne med Særlige Behov i Albertslund Kommune, Berit Berrig: berit.gerzymisch.berrig@albertslund.dk eller telefon: 43686507

Vi fejrer nyuddannede faglærte og årets praktikplads

6. december 2018

Fredag den 18. januar 2019 fejrer Albertslund Kommune alle fra Albertslund, der er blevet færdig med en erhvervsuddannelse i 2018. Er det dig, så tilmeld dig inden den 11. januar.

Læs mere

Hvem har fortjent prisen som årets praktik-/læreplads?

5. december 2018

Samfundet har brug for virksomheder, der tager erhvervsskoleelever i praktik og giver dem en læreplads. Derfor har Albertslund Kommunestiftet en ny pris som ”årets praktik- og læreplads”. Kender du en virksomhed, der fortjener den, så skriv til os senest den 11. januar 2019

Læs mere

Kapacitetsplan for Harrestrup Å i høring

4. december 2018

Albertslund Kommune er gået sammen med Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, København og Rødovre kommuner og deres spildevandselskaber om at forebygge oversvømmelser langs Harrestrup Å ved skybrud. Kapacitetsplan 2018 for Harrestrup Å er i offentlige høring indtil den 24. januar 2019.

Læs mere

Ny skoleleder til Herstedvester Skole

29. november 2018

Albertslund Kommune har ansat Ulla Olin som ny skoleleder til Herstedvester Skole. Ulla starter den 1. januar 2019.

Læs mere

Grøn initiativpris 2018 til Nobina

28. november 2018

Årets grønne initiativpris er netop blevet tildelt busselskabet Nobina, der har hovedsæde i Hersted Industripark i Albertslund Kommune.

Læs mere

Store udviklingsmuligheder med legendarisk fængsel

26. november 2018

Når Vridsløselille Statsfængsel ikke længere fungerer som fængsel, er der mulighed for at udvikle det til et helt nyt sted. Se fire arkitektfirmaers bud på, hvordan man kan udnytte bygningerne og området omkring 

Læs mere

Handicaprådet inviterer til dialogmøde

9. november 2018

Byudvikling - hvilke hensyn tilgodeses for personer med handicap?

Læs mere