Nyheder


Albertslund Centrum - Høring af masterplan og miljørapport

11. oktober 2018

Kommunalbestyrelsen har besluttet at sende masterplan for Alberslund Centrum og miljørapport i høring. Frist for høringssvar er den 25. oktober.

Læs mere

Albertslund Handicappris 2018

11. oktober 2018

Handicaprådet har for år tilbage stiftet ”Albertslund Handicappris”. Alle borgere i Albertslund kan komme med forslag til modtagere af prisen. Der er frist for indstilling af kandidater til prisen den 9. november.

Læs mere

Udvikling af Albertslund Centrum - Kom og vær med!

10. oktober 2018

Kommunalbestyrelsen har besluttet at sende masterplan for Alberslund Centrum og miljørapport i høring. Planen sætter en retning og ramme for, hvordan Albertslund Kommune og Citycon ønsker at udvikle centeret. Albertslund Kommune og Citycon inviterer derfor til borgermøde med workshops mandag den 22. oktober. Her får du mulighed for at komme med idéer, ønsker og kommentarer til planen.

Læs mere

Bredt budgetforlig i Albertslund

3. oktober 2018

Syv ud af otte partier i Kommunalbestyrelsen står bag. Læs hvad budgetparterne siger om aftalen

Læs mere

Asfaltarbejde 7.-9. oktober

2. oktober 2018

Søndag den 7. oktober er Snubbekorsvej lukket for kørsel fra kl. 7.00 til 21.00 pga. asfaltarbejde.  Der vil også foregå asfaltarbejde på Kærmosevej, mandag den 8. oktober og tirsdag den 9. oktober på strækningen fra Trippendalsvej til Gl. Landevej.

Læs mere

Første spadestik taget til nyt gymnasium

1. oktober 2018

Mandag den 1. oktober blev de første spadestik til byens nye gymnasium, som Next bygger, taget. Det kommer til at hedde Vestskoven Gymnasium og stå færdig i 2020.

Læs mere

Rusmiddelcenter indviet

24. september 2018

Torsdag den 20. september blev Albertslund Rusmiddelcenter, som holder til i Kærnehuset, indviet

Læs mere

Kom til folkemøde om støj

20. september 2018

Kom til folkemøde om støj mandag den 1. oktober fra kl. 14.30-19.00 Det er i Bygning M, Liljens Kvarter 2 i Albertslund. 

Læs mere

Albogrunden sælges – nye boliger skal se dagens lys

12. september 2018

Pædagogernes Pensionsselskab er valgt som køber af Albogrunden i et team med Kuben Management, hvor de vil opføre over 90 nye boliger i hjertet af Albertslund. Det glæder borgmester Steen Christiansen, at der nu kommer gang i byudviklingen.

Læs mere