Gå til hovedindhold
Langs begge sider af billedet ses reoler fyldt med bøger, der strækker sig langt ned i rummet

Albertslund Bibliotek

Hovedbiblioteket er en arkitektonisk perle, hvor man har lyst til at opholde sig – også selvom man ikke skal låne bøger. Hvert år arrangerer biblioteket foredrag og udstillinger, hvor litteraturen formidles på nye og spændende måder. Og så er det stedet, hvor man kan slå sig ned på bløde puder i vindueskarmene og nyde udsigten til Rådhussøen, mens man bladrer igennem livsstilsmagasiner eller fordyber sig i faglitteratur. 

Albertslund Billedskole

Billedskolen er et kreativt tilbud der giver borgerne mulighed for selv at skabe og opleve andres kunst.

På Billedskolen lærer børnene at forholde sig til deres eget og til andres udtryk. De lærer at få tillid til at de selv, og de ting de laver, er i orden, og de lærer om betydningen af kunst i samfundet.

Albertslund Musikskole

Vi er her for at give borgerne i Albertslund et rigere liv – et tilbud om begejstring og dygtiggørelse med afsmittende virkning på såvel det gode barne- og ungdomsliv som det gode voksenliv.

Vi tager udgangspunkt i at musisk aktivitet ikke blot er guf for ørerne, men også for hjernen og hele kroppen.

Dyregården Toftegården

Besøgsgården er et gratis tilbud til kommunens børn og åbent dagligt for alle besøgende.  

Toftegården er en lille oase af økologisk bondegårdsidyl midt i Albertslund. Gården ligger i landsbyen Gammel Vridsløse og er en firlænget bondegård fra omkring år 1900. Når du besøger dyregården kan du komme tæt på de mange dyr, og lære mere om heste, får, høns, kaniner, grise og køer.   

Forbrændingen

Forbrændingen er hele Vestegnens spillested – og præsenterer årligt 70 koncerter og arrangementer indenfor et bredt spektrum af genrer. Hvad enten der præsenteres rock, jazz, pop, metal eller hip hop, er det Forbrændingens sigte, at gøre oplevelsen unik.

Forbrændingen er, både akustisk og teknisk, et enormt vellydende spillested og drives af de seje frivillige kræfter – flammerne. 

MusikTeatret

MusikTeatret Albertslund er et hus fuld af musik, teater, comedy, shows, dans m.m.m. Det er for alle aldre og alle kulturelle smagsløg. I den store sal kan du - sammen med 999 publikummer - opleve fuldt hus til Niels Hausgaard og Ørkenens Sønner eller du kan give den gas på dansegulvet til tyrkisk DJ-aften og iransk nytårskoncert. Der er også god plads til børneteater, intime teaterforestillinger med f.eks. Mungo Park og det helt store operaudtræk med fuldt symfoniorkester. Salen bruges også til konferencer og meget andet.

MusikTeatret har derudover hele to biografsale, som viser aktuelle film alle ugens dage!
Læs mere på hjemmesiden…

 

Vikingelandsbyen

I det rekonstruerede miljø fra vikingetiden kan de besøgende børn og voksne prøve at leve ligesom dengang.

Vikingelandsbyen er et historisk værksted, drevet af Albertslund Kommune, smukt beliggende med udsigt over St. Vejleådalen og med vægt på kvalitet og fordybelse.

Svømmehaller og Badesøen

I Albertslund har vi et friluftsbad, en offentlig svømmehal og en svømmehal som bruges af skoler og institutioner.

Vridsløselille svømmehal er en offentlig svømmehal, som desuden rummer et fitnesscenter. Læs mere på deres hjemmeside.

I Badesøens friluftsbad kan hele familien nyde sommeren. Ud over børnebassin, svømmebassin og bassin med rutsjebaner rummer området volleybaner, boldbaner, legeplads, caféområde og meget mere.

Albertslund Ridecenter

Albertslund Ridecenter drives som et moderne center med rideskole, handicapridning og hestepension.

Her bliver børn, unge og voksne introduceret til ridesporten, og samtidig lærer de at tage ansvar for heste og hinanden.

Albertslund Idrætsanlæg

Uanset om du vil dyrke idræt, holde fest, møder eller konferencer, er der plads og mulighed for det på Albertslund Idrætsanlæg.