Gå til hovedindhold

Gratis energirådgivning til virksomheder

I Albertslund sammenkæder vi nationale energisparekrav med byfornyelse og opfylder kravene inden for kommunens grænser.

Indhold

  Rådgivning

  Albertslund Forsyning yder gratis rådgivning til alle virksomheder i kommunen. Det opstartes som regel ved et besøg fra medarbejdere på Forsyningen, og følges derefter op med yderligere rådgivning fra eksterne rådgivere, som kan hjælpe med besparelser på varmeanlæg - herunder at få en bedre udnyttelse af fjernvarmevandet, så man også er mere forberedt på en lavere temperatur i fjernvarmenettet, men naturligvis også besparelser på mængden af energi der forbruges. Vedr. den lavere temperatur i fjernvarmenettet, kan man også finde information på Forsyningens hjemmeside

  Specielt i forhold til fjernvarme til procesvarme

  Bruger I fjernvarme til procesvarme, som for eksempel vask af transportkasser eller lignende, kan I være særligt udfordrede når vi sænker fremløbstemperaturen på fjernvarme. Derfor bedes I tage kontakt til Albertslund Forsyning, hvis det er tilfældet.

  Miljødeklaration på fjernvarme

  Et stigende antal virksomheder skal udføre bæredygtighedsrapportering. I den forbindelse kan I finde miljødeklaration på fjernvarme på Forsyningens hjemmeside. (nederst på siden) 

  Miljødeklarationen for sidste år, vil typisk være at finde på vores hjemmeside omkring april, dette år.

  Ansøgning og kontakt

  Se mere om rådgivning på Albertslund Forsynings hjemmeside, hvor du finder den nødvendige kontaktinformation.