Selvbetjening

Som borger skal du på udvalgte områder betjene dig selv på nettet.


Mit affald

Få overblik over dit affald, se hvornår vi afhenter det og giv besked hvis affaldet ikke er hentet

Mit affald

Når du klikker på linket Mit affald herunder åbner forsiden i det nye affaldssystem KURS. Vælg Albertslund Kommune i feltet til venstre og tast din adresse i feltet til højre, så får du adgang til alle oplysninger om affaldsordninger på din adresse. 

Tømmedage i uge 40 og frem

Alle husstande får tømt affald på samme dag som de plejer i uge 40. Tømmedagene fra uge 41 og frem vil blive tilgængelig i løbet af uge 40 og 41 via nedenstående link.

Mit affald

Vil du have afhentet dit gamle stativ?

Hvis du har modtaget de nye todelte beholdere i de nye ordninger eller et nyt stativ til mad- og restaffald og derfor ikke længere skal bruge dit gamle stativ og kassetter, kan du bestille en afhentning via nedenstående link. 

Har du brug for hjælp til bestillingen, så ring til Vestforbrændings Kundeservice på tlf 8020 8030.

Bestil afhentning af gammelt stativ med NemID

 

Bestil afhentning

Bestilling af afhentning af stort haveaffald og farligt affald for husstande med renovationsordning A

Bestilling af beholdere, kassetter og stativer

Har du renovationsordning A eller B kan du her bestille stativer*, kassetter til papir og glas, ekstra sække og andre ydelser

*Bemærk - dit boligområde skal have nye affaldsordninger fra 2016. Så vi anbefaler at du venter med at købe et nyt affaldsstativ, indtil dit boligområde har besluttet hvilken ordning I skal have, da det har betydning for hvilken type beholder du skal bruge fra 2016.

Har du renovationsordning A, kan du også bestille miljøbokse til farligt affald og elektronik. Alle kan, uanset ordning, bestille kompostbeholdere.

Bestil renovationsudstyr

Hvornår hentes der affald?

Her kan du se hvornår vi kommer og afhenter de forskellige affaldstyper hos dig

Containertømning

Her kan ejendomsfunktionærer, pladspersonale på miljøstationer og andre med login til RenoWeb, bestille containertømninger og lignende