Gå til hovedindhold

Kultur og Fritid

Albertslund bliver i folkemunde kaldt den lille kulturhovedstad. Her kan du få et indblik, hvordan vi arbejder indenfor området

Indhold

  Folkeoplysningspolitikken omhandler forenings- og voksenskoleområdet i Albertslund Kommune.

  Vores foreninger og voksenskoler skaber, med deres tilbud til medlemmerne, deres begivenheder og deres sociale arrangementer, en sammenhængskraft i Albertslund som er af fundamental betydning for byens liv.

  Læs folkeoplysningspolitikken 

  Bibliotekspolitikken tager de udfordringer og muligheder op, som den generelle samfundsudvikling og det ændrede mediebillede indebærer.

  Der er fire temaer, som har præger arbejdet på Albertslund Bibliotek frem mod 2015 er:

  • Borgeren i centrum
  • Borgerinddragelse
  • Partnerskaber
  • Synlighed

  Læs bibliotekspolitikken 

  Kunst i det offentlige rum er for alle. Strategien for kunst i det offentlige rum skal danne grundlag for kunsten, som er der, hvor vi alle færdes.

  Nærværende strategi udstikker en retning for kunst i det offentlige rum i Albertslund gennem ”Møder, medskabelse og muligheder”. 

  Tidsperspektiver, holdbarhed og en række temaer veksler, så noget kunst er permanent, andet er midlertidigt, og nogle værker er helt spontane. 

  Strategien skal benyttes ved indkøb af kunst til offentlige steder, ved vedligehold og renovering samt ved processer og projekter, som fører til udsmykning og kunst i det offentlige rum.

  Læs strategien for kunst i det offentlige rum

  Et rigt foreningsliv

  I Albertslund værner vi om vores fritidsaktiviteter og det aktive foreningsliv. Uanset om du er til fodbold, fægtning eller noget helt tredje, så har Albertslund en forening til dig.