Gå til hovedindhold

Ældrerådsvalg 16. november 2021

Albertslund Kommune afholder ældrerådsvalg i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget den 16. november 2021.

Indhold

  Der afholdes valg til ældrerådet hvert 4. år. Det nuværende ældreråds valgperiode udløber 31. december 2021, hvorfor der skal afholdes valg til ældrerådet i 2021.
  Valg af medlemmer til ældrerådet foregår ved fremmødevalg.
  Alle, som er bosiddende i Albertslund kommune og er fyldt 60 år på valgdagen (16. november 2021) er stemmeberettigede til ældrerådsvalget. Der kan kun stemmes på én kandidat.

  Har du modtaget et valgkort, hvor der står, at du skal stemme til ældrerådsvalget på Musikteatret (distrikt 4), vil vi lige gøre opmærksom på, at du også kan stemme på Kongsholmscentret, hvor der også stemmes til kommunal- og regionrådsvalg.


  Du kan læse om ældrerådets arbejde mm på hjemmesiden. 

  Ældrerådets hjemmeside

  Hvornår afholdes valget

  Ældrerådsvalget 2021 afholdes samtidig med kommunal- og regionsrådsvalget. Valgkort sendes ud sammen med valgkort til kommunal- og regionsrådsvalget.

  Brevafstemning

  Du kan også stemme til ældrerådet før valgdagen. Det sker på Albertslund Hovedbibliotek, Bibliotekstorvet 2, mødelokale 2 i tidsrummet 4. oktober til og med 12. november 2021.

  Vær opmærksom på at der kun er åbent mellem kl. 10.00 - 13.00. Den 4. november og 11. november er der åbent mellem kl. 10.00 - 20.00

  For at stemme skal du medbringe gyldig legitimation, f.eks. dit sundhedskort. Det kan også være kørekort eller pas.

  Brevafstemning i hjemmet

  Vælgere, der på grund af sygdom eller manglende førlighed ikke kan komme til afstemningsstedet, kan anmode om at stemme i hjemmet.

  Det skal ske på en særlig blanket, som fås hos hjemmehjælperen, plejepersonale eller på Albertslund Hovedbibliotek fra den 19. oktober. Blanketten skal returneres til Albertslund Hovedbibliotek senest torsdag den 4. november 2021, kl. 18.00.

  Afstemning på valgdagen med hjælp

  Hvis man kan komme hen til valgstedet, men ikke ind i valglokalet, kan man stemme udenfor med en holdleder og en tilforordnets hjælp.

  Særligt handicapvenligt afstemningssted

  Afstemningsstedet på Herstedøster Skole er et særligt handicapvenligt afstemningssted for kørestolsbrugere eller gangbesværede vælgere. Afstemningsstedet er udstyret med rampe ved indgangen og et stemmerum med hæve-/sænkebord

  Kontakt

  Sundhed, Pleje & Omsorg

  Lone Kreutzmann

  Sekretær

  Telefon: 51 77 65 09

  Email: lone.kreutzmann@albertslund.dk