Gå til hovedindhold

Erhverv og indkøb

Læs vores erhvervsstrategi og indkøbspolitik og få indblik i vores erhvervsmål og informationer om vores indkøbsramme, sociale klausuler m.v.

Indhold

  Albertslunds erhvervsstrategi er en invitation til byens virksomheder om at være med til at udvikle deres virksomhed og Albertslund. En invitation til at ansætte nye medarbejdere og deltage i arrangementer med fokus på netværk.

  Strategien bygger på en vision og tre indsatsspor. Strategien løber frem til 2024 og er en åben strategi, hvor erhvervslivet og andre interesserede har indflydelse på de fremtidige indsatser. De tre indsatsområder er:

  Visionen for erhvervslivet:

  Albertslund er mulighedernes by for erhvervslivet - centralt placeret i Greater Copenhagen

  1. Vi sikrer gode vilkår for virksomheder i Albertslund Kommune

  Din virksomhed inviteres til arrangementer med fokus på udvikling af din virksomhed, dit erhvervsområde og udvider dit netværk. Kommunen indbyder til dialog om sagsbehandling og indfører et særligt fast track for virksomheder. 

  2. Vi bidrager til bæredygtig vækst og iværksætteri lokalt og i Greater Copenhagen

  Iværksættere og virksomheder i Albertslund sikres gode vilkår for udvikling gennem samarbejder med Erhvervshus Hovedstaden, Greater Copenhagen og andre erhvervsaktører. Jeres virksomhed inviteres med ind i samarbejder, der skal sikre den grønne omstilling og gøre bæredygtighed til business for erhvervslivet.

  3. Vi bidrager til at skaffe kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder og beskæftigelse til byens borgere

  Din virksomhed skal have adgang til kvalificeret arbejdskraft fra Albertslund og hele Greater Copenhagen. Kommunen gør det let for din virksomhed at udvikle jeres CSR-profil ved at hjælpe med rekruttering af socialt udsatte eller samarbejder med byens skoler.

  Læs erhvervsstrategien

  Det overordnede formål med Albertslund Kommunes indkøbspolitik er at sikre, at kommunens indkøb er grønne, gør en positiv forskel for virksomheders sociale ansvar og bidrager til nye løsninger. Den er vedtaget af kommunalbestyrelsen den 13. marts 2018, og indeholder seks indsatsområder, som handler om alt fra bæredygtige indkøb over sociale klausuler til effektive indkøb.

  Læs indkøbspolitikken

  Kulturoplevelser for alle

  Uanset om du er til bombastiske koncerter eller til hyggelige familieudflugter, så har Albertslunds kulturliv noget for dig - så tag med og få én på opleveren.