Gå til hovedindhold

Smitten stiger - lad os gøre noget ved det

Situationen med COVID-19 er stadig alvorlig. Smitten stiger, bl.a. i Albertslund. Husk at holde fast i de gode vaner om afstand, god håndhygiejne osv. - og det er vigtigt at lade sig teste og lade sig vaccinere. Det er måden hvorpå vi sikrer, at smitten ikke spreder sig - og vi kan holde samfundet åbent

Mand iklædt blå beskyttelsesdragt og visir poder en borger i forbindelse med en Covid-19 test

Indhold

  Situationen med COVID-19 er stadig alvorlig. Smitten stiger særligt på Vestegnen, det gælder også i Albertslund. Husk, at det stadig er vigtigt at lade sig teste, hvis man har symptomer eller har været i nær kontakt med en smittet. Og er man smittet, har symptomer eller været nær kontakt, så er det stadig vigtigt at følge retningslinjerne om at gå i isolation indtil man er sikker på ikke at være smittet. Det er vigtigt, så smitten ikke spreder sig. Det har vi alle et ansvar for ikke sker.

  Åbningstider for test i Albertslund Centrum

  Og så er det vigtigt, at flere af os bliver vaccineret. Det er vejen til, at vi kan blive ved med at holde vores samfund åbent – holde skolerne åbne, besøge de ældre på plejehjemmene, gå til koncerter osv.
  Det er nu muligt bare at dukke op uden tidsbestilling på alle regionens vaccinationscentre - også i næste uge, hvor der er vaccinationsmuligheder i Albertslund.

  Se hvor du kan blive vaccineret i Albertslund i uge 44

  Se hvor du kan blive vaccineret i hovedstadsområdet

  HOLD FAST I DE GODE VANER - hold afstand, husk god håndhygiejne og bliv testet, hvis du har symptomer (også hvis du er vaccineret) og gå i isolation, hvis du er smittet!

  Lad os fortsat stå sammen, holde fast og hver i sær tage ansvar, så smitten ikke spreder sig.

  Spred gerne budskabet – ikke smitten.