Gå til hovedindhold

Ny etape af fjernvarmeledning langs Egelundsvej

Albertslund Forsyning begyndte i 2020 at lave ny fjernvarmeledning langs Egelundsvej, og nu fortsættes med næste etape.

Indhold

  Albertslund Forsyning begyndte i 2020 at lave ny fjernvarmeledning langs Egelundsvej, og nu fortsætter vi med næste etape (Etape B på oversigtskortet). De nye fjernvarmerør er en del af forberedelserne til lavtemperatur fjernvarme i Albertslund. De nye rør er bedre isoleret end de gamle udtjente fjernvarmerør, og holder dermed bedre på varmen og energien. Det sikrer en mere bæredygtig og endnu grønnere varmeforsyning.

  Træer og beplantning langs etape B

  For at kunne få plads til at grave de nye rør ned i græsrabatten, bliver vi desværre nødt til at fælde en del af den grønne beplantning bestående af selvgroet buskads og mindre træer langs Egelundsvej. DE største træer bevares. Når de nye ledninger er gravet ned i jorden, bliver arealet langs Egelundsvej genplantet med nye planter og træer i en flot samlet løsning for Egelundsvej.

  Tidsplan

  Etape B er planlagt til at blive udført fra marts til juli 2021
  Vi arbejder indenfor normal arbejdstid kl. 07-18 i hverdage, undtagen ved tilslutning af de nye fjernvarmerør, hvor vi varsler arbejdstid via vores sms tjeneste.

  Gener i forbindelse med arbejdet

  Vi kan desværre ikke undgå at larme, når lastbilerne henter og bringer materialer, og jorden graves op og fyldes tilbage med gravemaskiner. Vi bliver også nødt til at fylde midlertidigt med materialer langs udgravningen for at kunne udføre arbejdet. Vi håber på jeres forståelse, og at I tager godt imod vores entreprenør Hoffmann A/S, som udfører arbejdet.

  Vi beklager de gener, som arbejdet kan medføre. Man er velkommen til at kontakte os:

  • Albertslund Forsyning: Henrik Gaardhøj Pedersen, tlf. 43686838, mail; hgc@albertslund.dk
  • Daglig kontakt på pladsen: Stefan Larsen, Hoffmann, tlf. 60120600.

  Sidst opdateret: 14. juni 2021