Gå til hovedindhold

Hjemmeplejen kan grundet manglende vikardækning og sommerferie ikke levere alle ydelser

Sommerferieperiode, mange nye ansættelser og manglende vikardækning gør lige nu, at Albertslund Kommunes hjemmepleje desværre ikke kan nå at levere alle de ydelser, som de gerne ville. 

Indhold

    Der er akut mangel på medarbejdere i hjemmeplejen i Albertslund Kommune. Derfor kan borgere opleve, at der er nogle opgaver, som ikke kan løses med det samme. Hjemmeplejen arbejder hårdt for at lykkes med opgaverne, og der prioriteres dagligt i opgaverne, således at de livsvigtige opgaver løses først. Så snart der bliver ledige tider tilbydes de naturligvis de borgere, som har fået aflyst et besøg. 
    De medarbejdere, som er på arbejde, gør deres bedste for at være fleksible og nå så mange borgere som muligt og samtidig få udført opgaverne ordentligt. 
    Hjemmeplejen i Albertslund Kommune håber derfor meget på jeres forståelse. Det er en frustrerende situation at stå i, når man ikke kan få den hjælp, man har brug for. Det er også en frustrerende situation for vores medarbejdere, når de ikke kan få løst alle de opgaver, som de gerne ville – men de gør det, så godt de kan. 
    Underbemandingen giver en presset sommerperiode for alle, men vi gør vores bedste for at få den løst på en god måde. Indtil da håber vi, at I vil bære over med de medarbejdere, som hver dag løber ekstra stærkt for at komme i mål med opgaverne. 
    Stor tak for at udvise fleksibilitet og for at få løst opgaverne bedst muligt til de medarbejdere, som er på arbejde her i sommeren i en periode hvor hjemmeplejen er akut underbemandet.