Grundlovsceremonien fra januar udskudt til den 26. april

På grund af de gældende restriktioner var det ikke muligt at afholde grundlovsceremoni den 28. januar. Men nu ligger en ny dato fast - det er den 26. april 2021. Tilmeldte hører direkte fra Albertslund Kommune


Situationen med COVID-19 har gjort det nødvendigt for regeringen og sundhedsmyndighederne at indføre en række restriktioner, bl.a. et forsamlingsforbud på max 5 personer.

På den baggrund var det ikke muligt at afholde grundlovsceremoni den 28. januar, som planlagt. 

Men nu ligger en ny dato fast. Således afholdes grundlovsceremonien i stedet den 26. april 2021.  De borgere, som har tilmeldt sig hører nærmere fra Albertslund Kommune mht. tidspunkt osv.  

Eventuelle undtagelser for 
Vi kommuner er af ministeriet blevet bedt om at være opmærksomme på, at der i enkelte tilfælde kan være behov for afholdelse af en ceremoni inden en bestemt dato. Det kan f.eks. være tilfældet, hvor et barn til en person, der skal til grundlovsceremoni, fylder 18 år inden kommunen har planlagt en ceremoni, og barnet således ellers ikke opnår dansk statsborgerskab sammen med forælderen. Det er ministeriets vurdering, at kommunerne bør prioritere afholdelse af ceremonier for de pågældende i sådanne særlige situationer.

Er dette tilfældet bedes vedkommende tage kontakt til os vis mail til gc@albertslund.dk