Gå til hovedindhold

Albertslund Musikskole har lavet en vaccinationssang

Nu går vi nye veje i Albertslund for at få vaccinationstallet til at stige. Således har Albertslund Musikskole nu lavet en vaccinationssang, hvor de opfordrer folk til at blive vaccineret ååh-ååh

Indhold

  Albertslund Musikskole opfordrer i en ny vaccinationssang alle de, der ikke er blevet færdigvaccineret mod COVID-19, til at blive det. Det er vejen til at vi kommer for høje smittetal til livs.

  Borgmester Steen Christiansen siger om sangen:

  "Selvom mere og mere bliver normalt er der stadig COVID-19 i vores samfund. Og i Albertslund er der for mange, der ikke er vaccineret, som Sundhedsstyrelsen ellers anbefaler. Det er vigtigt at blive vaccineret, fordi smitten på den måde falder, og vi dermed undgår nye udbrud, som kan gøre folk syge og lukke dele af samfundet ned. Derfor fastholder vi indsatsen for at få flere til at blive vaccineret. Det gør vi med nye lokale muligheder for at blive vaccineret i Albertslund, og så synes jeg bare det er et godt initiativ med Musikskolens sang, som kan være med til at skabe opmærksomhed på en anden måde."

  Om det at udarbejde en vaccinationssang siger musikskoleleder Ulrik Skat:
  ”Vores mål har været at slå tonen an i vaccinedebatten på en mere munter og glimt-i-øjet-agtig måde. Selvom sangen er poppet, svulstig og næsten komisk med sit Nik og Jay’ske udtryk, så er det ikke en parodi. Budskabet er dybt seriøst og vigtigt. Og vi tror på, at vi kan skabe en anderledes genklang og motivation for at gøre det rigtige – nemlig at blive vaccineret – blandt den målgruppe, som ellers har svært ved finde vej til vaccinestederne.”

  Lyt til Musikskolens vaccinationssang
  Hør sangen, som Albertslund Musikskole står bag, her: