Gå til hovedindhold

Pas på orker, krigere og healere i Vestskoven den 16.-18. april

Tirsdag den 16., onsdag den 17. og torsdag den 18. april er der rollespil i Vestskoven kl. ca. 13.30-16.30. Så bliv ikke forskrækket, hvis du møder en ork eller kriger hoppe ud af buskadset. Det er bare for sjov - og de involverede ildsjæle skal nok huske at rydde op efter sig

Indhold

    Tirsdag den 16., onsdag den 17. og torsdag den 18. april er der rollespil i Vestskoven kl. ca. 13.30-16.30. Basen er tæt på Gl. Landevej 25B. Skovbunden vil i de dage være levende af legesyge børn og voksne fra kommunens SFO’er. Så bliv ikke overrasket, hvis du møder en kriger, ork eller healer. I virkeligheden er det nok bare et barn med maling i hovedet, der har det sjovt.

    Det store rollespil i Vestskoven står fantastiske medarbejdere fra alle kommunens SFO'er bag. Tak for det. Det løber af stablen to gange om året - det her er forårsudgaven.

    Med rollespillet i Vestskoven går visionen om Albertslund som den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskaber op i en højere enhed. Kære børn og voksne; hav nogle fantastiske dage!