Gå til hovedindhold

Mød borgerrådgiveren i Sundhedshuset den 26. september

DH-Albertslund er gået sammen med borgerrådgiveren om et åbent fyraftensmøde i Sundhedshusets lounge på 2. sal mandag den 26. september

Indhold

  Kender du din borgerrådgiver? Ved du hvad du kan henvende dig om, og få hjælp til?

  Ellers får du mulighed for at blive meget klogere ved et åbent fyraftensmøde mandag 26. september. Her kan man i Sundhedshuset fra klokken 17-18 i loungen på 2. sal møde Michelle Redden, der er borgerrådgiver i Albertslund.

  Alle borgere kan deltage og høre Michelle Redden fortælle om hendes funktion og hvad borgerne kan bruge hende til. Mødet er sat i stand i et samarbejde mellem DH-Albertslund og borgerrådgiver Michelle Redden.

  Borgerrådgiveren
  Borgerrådgiveren kan hjælpe borgerne med at komme videre i deres forløb i forhold til kommunen, og guide dem gennem systemet. Uanset hvilken del af kommunen man har en sag med, eller et igangværende forløb med. Hvem man skal kontakte for spørgsmål eller opfølgning og hvilke muligheder er der, hvis man står i en situation og synes det er svært at komme i kontakt med myndighederne.

  Det er hvad enten det handler om småbørn, skoleområdet, pleje og omsorg eller Jobcentret, og hvad kan du gøre, hvis du er utilfreds, uforstående eller gerne vil vide mere.

  "Jeg synes det er en afsindig vigtig funktion, og Albertslund er heldige at have en borgerrådgiver“, siger Malene Adler-Platzer fra DH-Albertslund.

  Der vil blive serveret kaffe og småkager. Man bedes tilmelde sig via mail, på adressen maleneadler@gmail.com, eller telefon 22387376.

  Michelle Redden har været borgerrådgiver i Albertslund siden december 2021. 

  Læs mere om borgerrådgiverens funktion og kontaktmuligheder