Gå til hovedindhold

Udkast til ny vision for Albertslund i høring frem til 10. juni

Et udkast til en ny vision for Albertslund som "den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskaber" er i høring frem til den 10. juni

Indhold

  Albertslund Kommunes nye Kommunalbestyrelse startede deres periode den 1. januar 2022. Som en del af opstarten, har Kommunalbestyrelsen arbejdet med at revidere visionen for Albertslund Kommune. Det er der nu kommet et oplæg til en ny vision ud af:

  Albertslund - Vision 2022-2030 Den bæredygtige by for børnene, det grønne og fællesskaber

  Ønsket er en kort, præcis og let kommunikerbar vision for kommunen, som vi kan samle os om. Både gamle, såvel som nye kommunalbestyrelsesmedlemmer.

  Udkast til den reviderede vision er nu i høring, og det er den frem til den 10. juni 2022. Du kan læse dagsordenspunktet (nummer 32) om visionen og høringen her på hjemmesiden.

  Læs dagsordenspunkt (nr. 32) om vision og høring

  Om du er barn, ung, voksen, forældre eller pensioneret borger i byen Albertslund, så er du velkommen til at sende os et høringssvar på visionen. Vi ønsker, at alle kan bidrage med deres perspektiv på vores fælles vision for Albertslund. Foreninger, råd, nævn, medarbejdere og ledere i kommunen inviteres også til at afgive deres høringssvar.

  Læs udkastet til visionen

  Vi opfordrer til at indsende høringssvar med bemærkninger, indsigelser og ændringsforslag til visionen.

  Sidste dato for at indsende høringssvar er senest d. 10. juni 2022.

  Høringssvar sendes til spl@albertslund.dk

  eller:

  Albertslund Rådhus
  Att: Sekretariat for Politik og Ledelse
  Nordmarks Allé 1
  2620 Albertslund