Ressourceindsamling A/S samler affald fra den 6. april

Albertslund Kommune har sammen med kommunerne Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk den 6. april søsat det nye affaldsindsamlingsselskab Ressourceindsamling A/S


Ressourceindsamling A/S samler affald fra i dag - Albertslund Kommune

De fem kommuner Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk søsætter i dag den 6. april affaldsindsamlingsselskabet Ressourceindsamling A/S med direktør Kim Brede Wagner ved roret.

”Med stiftelsen af det nye kommunale affaldsselskab Ressourceindsamling A/S ønsker vi fem kommuner at give forsyningssikkerhed også i fremtiden, hvilket vi lægger meget vægt på i Albertslund Kommune”, siger borgmester i Albertslund Kommune, Steen Christiansen.

Ressourceindsamling A/S indsamler fra i dag husholdsaffald i de fem kommuner. Det betyder, at du frem over møder skraldemænd og skraldebiler med Ressourceindsamling A/S’ logo på, når du får hentet dit affald. Det gælder tømning af stativer og kassetter, individuelle og fælles beholdere med sorteret affald ved husstanden, samt storskrald og haveaffald.

Boligafdelinger med nedgravede beholdere får fortsat tømt dem af selskabet Remondis.

Ingen ændring for dig
Du skal gøre, som du plejer, når du skal af med dit affald. Det nye kommunale affaldsindsamlingsselskab har overtaget både biler og mandskab fra den tidligere renovatør, så udover nye logoer på bilerne og på ryggen af medarbejderne, vil du som borger ikke mærke forskel fra i dag.

Kundecentret ligger fortsat i Vestforbrænding A/S.

Fakta
Ressourceindsamling A/S blev oprettet i november sidste år, da en privat renovatør havde skabt usikkerhed om affaldsindsamlingen i Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk Kommune.