Ny chef for Miljø & Teknik

Marie Guldborg bliver ny chef for Miljø & Teknik i Albertslund Kommune. Hun kommer fra en stilling som enhedschef i EU & Erhverv i Landbrugsstyrelsen. Nu skal hun være med til at gøre ambitiøse politiske visioner til virkelighed, bl.a. indenfor den grønne omstilling


Ny chef for Miljø & Teknik - Albertslund Kommune

Marie Guldborg er ansat som afdelingschef for Miljø & Teknik i Albertslund Kommune fra 1. marts 2020. Marie Guldborg udtaler om fremtiden i Albertslund Kommune:

“Jeg glæder mig virkelig meget til at starte i Miljø & Teknik i Albertslund og lære kommunen at kende. Jeg glæder mig til at møde alle medarbejderne og se hvordan vi arbejder og inddrager borgerne i dagligdagen. Og så glæder jeg mig til at være med i visionen om Albertslund som den grønne by. Jeg synes, at Albertslund Kommune har en visionær og ambitiøs tilgang til den grønne dagsorden, og jeg ser frem til at bidrage til den udvikling i samarbejde med omverden.”

Også direktør for By, Miljø, Kultur & Beskæftigelse, Elisabeth Gadegaard Wolstrup, ser frem til 1. marts, hvor Marie Guldberg starter i Albertslund Kommune. Hun siger:

”Med Marie får vi en chef med solid ledelseserfaring og stærke kompetencer indenfor miljø- og klimaområdet og myndighedsopgaver. Hun skal være med til at gøre de store politiske visioner på den grønne bane til virkelighed og være med til at realisere en bæredygtig byudvikling. Jeg ser meget frem til samarbejdet.”

Marie Guldborg får ansvar for hele miljø- og teknikområdet, inkl. drift og service, som lægges ind under Miljø og Teknik pr 1. marts.
_______
Om Marie Guldborg
Marie Guldborg kommer fra en stilling som enhedschef i EU & Erhverv i Landbrugsstyrelsen i Miljø & Fødevareministeriet, hvor hun har været ansat siden 2013. Forud for det har hun fra 2012-2013 været enhedschef i Direktionssekretariatet samme sted, og fra 2007-2012 var hun kontorchef i Økologistøttekontoret i FødevareErhverv i Fødevareministeriet. Marie Guldborg er er uddannet Cand. Polit. i 1995.