Nødpasning om aftenen, natten, i weekend og helligdage

I denne særlige situation med COVID-19 og det faktum, at der er helt særligt behov for at sundhedspersonalet kan arbejde mere end normalt, tilbyder Albertslund Kommune mulighed for nødpasning - også udenfor normal åbningstid. Nødpasningen finder sted i Børnehuset Lindegården


Nødpasning om aftenen, natten og i helligdagene - Albertslund Kommune

I denne særlige situation er der mulighed for at få nødpasset sine børn fra 0 år til 3. klasse om aftenen, natten, i weekender og i helligdagene, hvis man har behov for det og lever op til kriterierne for nødpasning for forældre, der varetager samfundskritiske funktioner og som følge af coronavirus har fået omlagt arbejdsfunktioner og arbejdstid. De gældende kriterier for nødpasning skal lægges til grund, herunder at forældrene forgæves har afsøgt alle andre muligheder for pasning.

Nødpasningen finder sted i Børnehuset Lindegården, Hedemarksvej 18-22, 2620 Albertslund (Børnene afleveres og afhentes her). Nødpasningen er i hverdagene i tidsrummet kl. 17–07, samt i weekenderne og helligdagene. I dagtimerne i hverdagene er der nødpasning for børnene i deres egne institutioner.

Ved behov for nødpasning, skal forældrene tage fat i lederen i den institution/skole, barnet/børnene normalt går.

Info om nødpasning
Det vil blive efterstræbt, at der vil være kendte voksne fra egen institution, SFO eller skole sammen med børnene ved nødpasning i Børnehuset Lindegården.

Børnene skal selv medbringe dyne, pude, bamse, tandbørste, nattøj, tøj mm.

Børnene sover enten i barnevogn, krybbe eller på madras, alt efter hvad de er mest trygge ved.

Der er minimum to voksne i huset hele tiden – heraf minimum en uddannet pædagog eller skolelærer.

Børnene får serveret alle måltider - hvis der er særlige behov, medbringes det hjemmefra.

Nødpasning i dagene op til påske
I de tre hverdage op til påske, 6.,7. og 8. april, er der nødpasning i SFO og daginstitutioner, som det har været normalt i den særlige periode med COVID-19. Er der brug for nødpasning i helligdagene, weekenden, aften og/eller nat gælder ovenstående.