Genbrugstation er åben igen - men borgere lukkes kun ind i små hold

Medbring og brug handsker under hele besøget. Udskyd dit besøg om muligt.


Genbrugstation er åben for borgere igen - dog med særlige forholdsregler for at undgå smittespredning!

Albertslund Kommune anbefaler at borgere kun kommer med affald, hvis det er absolut nødvendigt og meget gerne udskyder besøget til efter påske.

Husk at boligområder, der er tilmeldt storskrald- og haveaffaldsordningen, kan få afhentet begge dele på egen adresse. Der kan bestilles afhentning online via https://selvbetjening.vestfor.dk eller via Vestforbrændings Kundeservice på tlf. 7025 7060.

Fra tirsdag den 31. marts er genbrugsstationen igen åben for borgere - men besøgende lukkes kun ind i små hold. 

Der vil være portvagt, så der kan opstå kø ved indgangen. Der lukkes max 7 biler ind af gangen. Ved større kødannelse bliver trafikken til genbrugsstationen reguleret. 

Medbring og brug handsker under hele besøget på genbrugsstationen. Følg medarbejderne anvisninger og vent til det er din tur ved en container. Derudover gælder de generelle regler som at huske at holde afstand til medarbejdere og andre besøgende, at hoste og nyse i ærmet osv. 

Åbningstid er som normalt fra kl. 10-17. Borgere anbefales at vente med at komme til efter kl. 12 for at give mere plads til erhverv fra kl. 10 - 12.

Drivhuset, Bogladen, Møbler og Byt et Bræt er fortsat lukket, indtil videre til og med 13. april. Der bliver ikke leveret kompost til pladsen.

Der kan komme yderligere begrænsninger, hvis det viser sig nødvendigt.

Find svar på de mest hyppige spørgsmål ved at klikke her.