Fjernvarmearbejde ved Roskildevej 88

Trafikken ved Roskildevej 88 omlægges fra mandag den 27. juli, da gamle fjernvarmerør udskiftes til nye energisparende rør på strækningen


I forbindelse med anlægsarbejdet ved Roskildevej 88 bliver trafikken midlertidigt omlagt af flere omgange fra mandag den 27. juli 2020 frem til den 9. september 2020, hvor arbejdet forventes færdigt. Se området markeret med rødt på billedet.

Der vil i hele perioden være en vejbane åben i både udafgående og indafgående retning på Roskildevej. På Læhegnet vil der være begrænset parkering langs arbejdsarealet, og kørsel i begge retning via vendt trafik.

Alle kan som udgangspunkt benytte deres indkørsler i hele anlægsperioden. Anlægsarbejdet berører er kun enkelte matrikelejere som kontaktes direkte.

Arbejdet medfører desværre at enkelte træer fældes i området, hvor ledningen skal fra Læhegnet og ud til Roskildevej. Disse træer bliver genplantet, så snart arbejdet er færdigt til efteråret.

I uge 29 og 30 går det forberedende arbejde i gang. I hele perioden arbejdes der indenfor normal arbejdstid mellem kl. 07 og 18 i hverdage, undtagen ved tilslutning af de nye fjernvarmerør, dette varsles med sms.

Vi beklager de gener arbejdet måtte medføre.

 

Daglig kontakt på pladsen:

NCC

Kurt Germansen

Tlf. 2488 7669

 

Øvrige henvendelser:

Albertslund Forsyning

Henrik Gaardhøj Pedersen

hgc@albertslund.dk

Tlf. 4368 6838

 

(Uge 31 og 32)                                          

Thomas Bak Hansen

tae@albertslund.dk

Tlf. 4368 6827