En særlig lørdag med kultur på kryds og tværs

Croquis, koncerter og litterær på kryds og tværs - kulturen genåbner med et brag! Det sker lørdag den 27. juni syv forskellige unikke og overraskende steder i Albertslund


En særlig lørdag med kultur på kryds og tværs - Albertslund Kommune

Kulturen er tilbage på banen og det skal fejres i hele Albertslund. Lørdag d. 27. juni kl. 14-17 kan albertslunderne opleve koncerter, cirkus, croquis og litteratur på hele syv forskellige unikke og overraskende lokationer i kommunen. Lokationerne er bundet sammen af en cykelrute, der fører gennem Albertslunds unikke stisysteme. Man kan svinge forbi en enkelt scene eller prøve at nå dem alle. Alle arrangementer er uden entré.

Det er Albertslund Kommune med Forbrændingen, Albertslund Bibliotek, Albertslund Musikskole og Albertslund Billedskole i samarbejde med lokale ildsjæle, der står bag dagen. 

Projektleder Niels Offenberg fra biblioteket fortæller: “På scenerne har vi fokuseret på de hyggelige og intime oplevelser, der præsenterer meget af det, vi gerne ville have vist byens borgere i foråret, men som corona satte en stopper for. Man kan for eksempel opleve bandet Mellemblond, deltage i en litterær kryds og tværs eller prøve at male croquismaling ved Brillesøen. Der er noget for alle! Scenerne er fordelt på skønne steder i Albertslund, hvor vi normalt ikke har scener - hvilket gør dagens arrangementer helt unikke. Vi håber, at alle vil komme ud og blive lidt overraskede og betagede over de fine arrangementer, der på dagen har fokus på det intime og hyggelige - og hvor man kan blive et kvarter eller 3 timer. Vi kalder det for Kul-Turen Rundt i Albertslund.”

Læs mere om Kul-Turen Rundt på https://www.facebook.com/events/706005999945061
eller på Albertslund Biblioteks hjemmeside (link)