Del dine grønne erfaringer med os!

Del dine grønne erfaringer med os og deltag i lodtrækningen om et gavekort til Albertslund Centrum


Nu får Albertslund Kommune en ny og ambitiøs Klimaplan 2050, som skal gøre Albertslund til en CO2-neutral og klimatilpasset by i 2050.
Vi vil gerne høre jeres erfaringer om bl.a. transport, energi, natur, klimatilpasning, affald og genbrug til det videre arbejde med klimaplanen.
Som tak for de 10-15 minutter I bruger på at dele jeres erfaringer med os, trækker vi lod om 5 gavekort á 500 kr. til Albertslund Centrum. Vinderne offentliggøres på borgermødet om Klimaplan 2050 den 1. december. Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, skal du følge vejledningen i linket, når du har svaret på spørgsmålene, da kommunen ikke får jeres personoplysninger i undersøgelsen.
Tryk på linket og følg vejledningen:
Når du bliver bedt om at logge ind, kan du klikke på "Facebook". Spred gerne budskabet, så vi kan få så mange erfaringer som muligt med!
Klimaplan 2050 i høring
Udkast til Klimaplan 2050 er blevet godkendt af Kommunalbestyrelsen den 10. november 2020 med mindretalsudtalelse fra Enhedslisten. Den er i høring frem til 13. januar 2021. Læs udkastet til klimaplanen og deltag i høringen (link)