Condi ApS modtager Virksomhedsprisen 2019

Condi ApS blev torsdag 23. maj belønnet med Albertslund Kommunes Virksomhedspris 2019 for at tage et stort socialt ansvar


Virksomhedspris 2019 - Albertslund Kommune

Foto: AlbertslundPosten

Ved prisoverrækkelsen på Roskildevej torsdag d. 23. maj 2019 blev Condi ApS belønnet med Virksomhedsprisen 2019.

Tillid til mennesker
Ved overrækkelsen var bl.a. borgmester Steen Christiansen og formand for beskæftigelsesudvalget Lars Gravgaard Hansen. Steen Christiansen overrakte prisen til Gritt og Poul Corfitsen, der driver den familieejede virksomhed.

Virksomheden er et fremragende eksempel for andre virksomheder. Condi ApS tager et socialt ansvar og bidrager til at få ledige med meget forskellige forudsætninger i arbejde. Det stiller krav om menneskelig forståelse, empati og en grundlæggende tillid til andre mennesker – at alle gerne vil bidrage.

Condi Aps har siden 1958 har leveret konditorvarer og køkkenredskaber til bagere og restauranter, blandt andet kendte steder som Hotel d’Angleterre, Noma og La Glace. Condi ApS har 24 ansatte og flere praktikanter. Senest har Condi ApS deltaget i projektet "Vækst med Social Bundlinje" og har samarbejdet med Albertslund Jobcenter om rekruttering af medarbejdere i takt med virksomhedens vækst. Virksomheden har bl.a. givet plads til medarbejdere med ADHD og OCD, der havde svært med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Den ene har fået tilbud om elevplads i virksomheden. 

Albertslund Kommunes virksomhedspris
Albertslund Kommune har valgt at stifte en pris, der hvert år uddeles til en virksomhed, som gør en særlig indsats for at fastholde eller ansætte mennesker, som har svært ved at vinde fodfæste på
arbejdsmarkedet.