Vi søger forpagter til stemningsfuld cafe i vores sundhedshus

Den 1. januar 2016 åbnede vi et nyt og moderne sundhedshus i Albertslund. Nu søger vi en ny forpagter til husets stemningsfulde Café Albertine.


Vi søger forpagter til Cafe Albertine - Albertslund Kommune

Caféen er med sin hyggelige indretning et sted, hvor de besøgende føler sig velkommen og har lyst til at slå sig ned og bruge sin tid – ventetid, hyggetid, hænge-ud-tid, mødetid osv.

Caféen er åben for alle byens borgere; børnefamilier, studerende på vej til- og fra det nærliggende gymnasium, pensionister, mødregrupper, handlende i bycentret, og andre forbipasserende.

Derudover vil der i de forskellige tilbud i Sundhedshuset være ansatte, besøgende, samarbejdspartnere, private aktører, foreninger, og andre brugere af huset, som er potentielle kunder i caféen. I sammenhæng med Sundhedshuset ligger Plejecentret Albertshøj. Beboere og pårørende er ligeledes potentielle kunder.

Sundhedshuset er beliggende midt i byen og er et vindue for sundhed og et omdrejningspunkt for det sunde liv i Albertslund.

Opgaven for den nye forpagter er ikke alene at drive en café, men også at indgå i den særlige sammenhæng det er at være en del af et sundhedshus og derved bidrage til at skabe liv i huset.

Med det vil vi opfordre alle interesserede og kvalificerede til at sende en ansøgning som forpagter til Café Albertine. Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Læs mere om kriterierne for at forpagte Café Albertine (link)

Frist for ansøgning er den 31. marts 2019.