Kommunalbestyrelsen inviterer nye borgere til fællesspisning

Mandag den 9. september 2019 inviterer Kommunalbestyrelsen nye borgere til middag og fællessang på Forbrændingen i lighed med de sidste to år. Konceptet er fællesspisning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, møder nye naboer og byens politikere.


Middag for nye borgere - Albertslund Kommune

Kære nye borgere i Albertslund Kommune

Velkommen til Albertslund! 

Kommunalbestyrelsen inviterer alle borgere, som er flyttet til Albertslund fra september 2018, til velkomstmiddag på Forbrændingen mandag den 9. september 2019, kl. 18.00. 

Her har du mulighed for at komme indenfor i en af de mange fantastiske kulturinstitutioner, som Albertslund byder på. Konceptet er fællesspisning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen,  møder nye naboer og byens politikere, der vil være tilstede. Og efter middagen vil vi synge sammen akkompagneret af vores dygtige musikskole. 

Tag endelig børnene med!)

Vi ser frem til en hyggelig aften. Læs mere om fællesspisningen (link) 

Middagen er gratis for nye borgere. Har du lyst til at deltage, skal du tilmelde dig middagen på mail til jvj@albertslund.dk. Skriv "Fællesspisning" i emnefeltet og oplys navn og adresse. 

Er du "gammel" albertslunder, er du også meget velkommen. Du kan købe billet til arrangementet på Forbrændingens hjemmeside, https://forbraendingen.dk/events/faellessang-og-faellesspisning.  

På vegne af Kommunalbestyrelsen.

Venlig Hilsen

Steen Christiansen, borgmester