Handicaprådet inviterer til foredrag om HOLBÆK-modellen og overvægt

Handicaprådet i Albertslund Kommune inviterer til foredrag om HOLBÆK-modellen og overvægt. Foredraget er med overlæge og ph.d. Jens-Christian Holm og finder sted i kommunalbestyrelsesalen onsdag den 27. november kl. 17-19.


Kom og hør overlæge og ph.d. Jens-Christian Holm give et foredrag om Holbæk-modellen og overvægt. 

Jens-Christian Holm er landets førende ekspert indenfor behandling af overvægt og er leder af Enheden for Overvægtige Børn og Unge på Holbæk Sygehus. Klinikken er nationalt og internationalt anerkendt for deres behandlings- og forskningsresultater. Derudover har han gennem en årrække uddannet sundheds-professionelle i mange af landets kommuner og behandlingen har medført vægttab hos 70-80% af patienterne både på sygehuset og kommunalt.

Jens-Christian Holm forstår overvægt og svær overvægt som en kronisk sygdom. Derfor skal patienterne også tilbydes en seriøs og effektiv behandling for at for opnå succes. Det er afgørende at både behandler og patient forstår hvordan kroppen aktivt bevarer og forsvarer sin fedtmasse for at have en reel chance for at opnå et varigt vægttab. Ved at forstå at kroppen har et effektivt modsvar på ethvert vægttab kan man tilrettelægge en be-handling der ikke hviler på patientens motivation for at tabe sig, men i stedet på en grundig forståelse af vægttabets dynamik og med klare og tydelige retningslinjer og anbefalinger, der alle tager ud-gangspunkt i hverdagslivet og almindelig kost.

Læs mere på www.jenschristianholm.dk eller følg ham på Facebook og Instagram.

Mødet finder sted i kommunalbestyrelsesalen på Albertslund Rådhus, onsdag den 27. november 2019, kl. 17.00 – 19.00.

Handicaprådet vil gerne byde på en sandwich, lidt sødt og en sodavand. Af hensyn til forplejningen, vil der være tilmelding til mødet.

Tilmelding skal ske til Lissi Petersen på tlf. 4368 6835 eller via mail lissi.petersen@albertslund.dk, senest mandag den 18. november 2019.