Herstedvester Kirkegård modtager Virksomhedsprisen 2018

Herstedvester Kirkegård blev onsdag 23. maj belønnet med Albertslund Kommunes Virksomhedspris 2018 for at tage et stort socialt ansvar


Virksomhedspris 2018 - Albertslund Kommune

Ved prisoverrækkelsen i Ryttergården onsdag d. 23. maj 2018 blev Herstedvester Kirkegård belønnet med Virksomhedsprisen 2018.

Tillid til mennesker
Ved overrækkelsen var bl.a. formand for beskæftigelsesudvalget Lars Gravgaard Hansen og borgmester Steen Christiansen. Lars Gravgaard Hansen overrækkede prisen til kirkegårdsleder Tommy Nilsson.

Virksomheden er et fremragende eksempel for andre virksomheder. Herstedvester Kirkegård tager et socialt ansvar og bidrager til at få ledige med meget forskellige forudsætninger i arbejde. Det stiller krav om menneskelig forståelse, empati og en grundlæggende tillid til andre mennesker – at alle gerne vil bidrage.

Herstedvester Kirkegård vedligeholder og anlægger kirkegården, der har plads til både kristne og muslimske borgere fra Albertslund. Den ligger ved Herstedvester Kirke på Herstedvesterstræde i Albertslund. Herstedvester Kirkegård har 6 ansatte og 2 kirketjenere tilknyttet. Herstedvester Kirkegård har i en femårig periode indgået 11 aftaler med Albertslund Jobcenter. Den ene er nu fastansat i virksomheden. 

Albertslund Kommunes virksomhedspris
Albertslund Kommune har valgt at stifte en pris, der hvert år uddeles til en virksomhed, som gør en særlig indsats for at fastholde eller ansætte mennesker, som har svært ved at vinde fodfæste på
arbejdsmarkedet.