Brunch for veteraner og tidligere udsendte den 5. september

I anledning af at d. 5. september er den officielle Flagdag for Danmarks udsendte, inviterer Albertslund Kommune alle Albertslunds veteraner og tidligere udsendte med familie til brunch med optræden af Street Strings og tale af Borgmester Steen Christiansen.


Det foregår onsdag d. 5. september kl. 9.30 til 11 på Rådhuset i Albertslund.

Den 5. september er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Flagdagen blev højtideligholdt første gang i 2009. I 2018 er det 10. gang, flagdagen afholdes. Formålet med flagdagen er at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark på baggrund af en beslutning truffet af regering, Folketing eller en minister. Flagdagen omfatter den samme personkreds, som det nationale monument over Danmarks internationale indsats efter 1948.

Dagen omfatter alle, der er eller har været sendt ud fra Udenrigsministeriet, Forsvaret, Redningsberedskabet, Politi og Sundhedsvæsenet Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder. I Albertslund Kommune har vi over 120 tidligere udsendte.