Hvem har fortjent prisen som årets praktik-/læreplads?

Samfundet har brug for virksomheder, der tager erhvervsskoleelever i praktik og giver dem en læreplads. Derfor har Albertslund Kommunestiftet en ny pris som ”årets praktik- og læreplads”. Kender du en virksomhed, der fortjener den, så skriv til os senest den 11. januar 2019


Hvem har fortjent prisen som årets praktik-/læreplads? - Albertslund Kommune

Samfundet har brug for virksomheder, der tager erhvervsskoleelever i praktik og giver dem en læreplads. Det baner nemlig vejen til uddannelse for en masse mennesker.

Derfor vil Albertslund Kommune med en nystiftet pris som ”årets praktik- og læreplads” anerkende virksomheder, der gør noget særligt for at bane den vej for eleverne på erhvervsuddannelserne. De tager et samfundsansvar, som er værd at fejre.

En virksomhed der gør en forskel
Gør din virksomhed noget særligt som praktik- eller læreplads? Eller kender du en virksomhed i Albertslund, der gør? Måske tager virksomheden imod særligt mange erhvervsskoleelever i praktik eller i lære? Eller måske gør den nogle helt særlige ting i praktik- eller lærepladsperioden, som gør en forskel for eleverne. Eller noget helt fjerde?

Så skriv en kort motivation om, hvorfor lige præcis den her arbejdsplads i Albertslund skal have prisen som årets ”praktik-/ læreplads 2018” og send den til Albertslund Kommune på gca@albertslund.dk senest fredag den 11. januar 2019. Husk at meddele dit navn og kontaktinformation og navn på arbejdspladsen.

Prisen uddeles til en reception fredag den 18. januar 2019, hvor Albertslund Kommune udover at uddele prisen fejrer alle fra Albertslund, der er blevet færdig med en erhvervsuddannelse i 2018.
Læs mere om receptionen (link)